Briller

Hos CrossEyes kan du finde briller til alle dine behov. Vi ønsker at sikre dig et konstant godt syn tilpasset din livsstil til den skarpeste pris på markedet. Det vigtigste for os er, at du altid ser skarpt – uanset hvad du laver.

Du finder alle typer af briller hos os, hvad enten du bruger enkeltstyrke eller flerstyrke. Alle vores briller kan laves til solbriller, så du kan altid vælge præcis det stel, du bedst kan lide. Læs mere om vores forskellige typer glas her.

Vi har et bredt udvalg af brillestel til både mænd og kvinder. Der kommer nye kollektioner hver måned, så du kan altid finde nyheder på hylderne. Vælg frit mellem alle stel i butikken – inkluderet i prisen.

brillestel crosseyes limited

Bruger du enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller?

Enkeltstyrkebriller er til dig der kun skal have én styrke i dit glas. Det betyder ikke noget, at du har én styrke på højre øje og en anden styrke på venstre øje – så længe det er samme styrke i hele glasset, skal du have en enkeltstyrkebrille. Du kan vælge mellem Enkeltstyrke Basic og Enkeltstyrke Premium+.

Flerstyrkebriller, progressive glas, glidende overgang – denne type af briller har mange navne. Uanset hvad du kender den under, er flerstyrkebriller til dig, der har brug for flere styrker i det samme glas. Et flerstyrkeglas er opbygget af et læsefelt, et mellemfelt og et afstandsfelt, så du kan se skarpt på alle afstande. Du kan vælge mellem Flerstyrke Basic, Flerstyrke Premium+ og Flerstyrke Exclusive.

Se flere brillestel

Har du behov for nye briller? Få lavet en gratis synstest

Hvis du er i tvivl, om du trænger til nye briller eller ej, kan du få lavet en gratis synstest i din lokale CrossEyes butik. Vores dygtige personale står klar til at teste dit syn, og rådgive og vejlede dig, hvis testen viser, at du har behov for briller.

Selvom du ikke tidligere har haft brug for briller, så kan behovet pludseligt opstå. Det kan fx være at du oplever, at du har sværere ved at læse underteksterne til film eller at det bliver sværere for dig at fokusere og dit syn virker sløret. Det kan være tegn på, at du har brug for briller. Andre typiske tegn på, at du har behov for briller er, at du ofte døjer med hovedpine. Det er nemlig meget normalt at få ondt i hovedet, fordi man overanstrenger øjnene. Et andet typisk tegn er, at du oplever at dine øjne bliver trætte i løbet af dagen. Endelig er læseproblemer, og problemer med at læse små bogstaver, et klassisk tegn på, at du har behov for et par, som kan styrke dit syn.

Det kan også være, at du allerede bruger briller, men har behov for at få en anden styrke i dine brilleglas. Dette er helt normalt, da vores syn ændrer sig i løbet af livet. Det kan derfor være en rigtig god idé, at få lavet en synstest, selvom du allerede bruger briller, så du kan få klarhed over, om den styrke du har i dine briller, fortsat er den rigtige i forhold til dit behov. En anden fordel ved at få lavet en synstest er, at eventuelle sygdomme eller problemer med dine øjne opdages tidligt, så de er lettere at behandle. Vi anbefaler, at du får tjekket dit syn én gang om året.

Du kan booke din gratis synstest direkte på vores hjemmeside på under 2 minutter. Viser testen, at du har behov for briller, kan du efterfølgende gå på opdagelse i vores store sortiment. Vi hjælper dig naturligvis meget gerne med at finde det helt rigtige par, der passer til din smag og personlige stil.

Til enhver stil og personlighed

Hos CrossEyes finder du et stort udvalg af designs. Vi har noget til enhver stil og personlighed. Gå på opdagelse i vores spændende kollektioner, som løbende fornys, så der altid er noget nyt på vores hylder.

Tag fx et kig på vores bambuskollektion, som er produceret i bambus og bomuld. Hvert stel er helt unikt og vil forandre sig lidt ved brug.

I vores stilrene Nordic-kollektion finder du varianter i et klassisk skandinavisk design. Brillerne er enkle, stilrene, tidløse og afdæmpede. De er desuden enormt holdbare og slidstærke. Vores Nordic-kollektion er perfekt til dig, som ønsker en brille, der ikke overskygger din egen udstråling og som ønsker en brille, der ikke lige går af mode.

Er du til briller med mere kant, kan du tage et kig på vores Limited-kollektion. Hvert stel i Limited-kollektionen findes kun i et begrænset antal, så hvis du har udset dig en favorit her, skal du ikke vente for længe med at beslutte dig. Her finder du unikke briller i et væld af former og farver, der følger tidens trends. Der er alt fra markerede, chunky acetatstel til klassiske og elegante metalstel.

Uanset hvilken kollektion, du vælger et par briller fra, koster stellene det samme og er inkluderet i prisen, når du køber et par briller hos os.

Vi gør opmærksom på, at udvalget af stel kan variere fra butik til butik, og at nogle stel kan være udsolgte.

Få hjælp til at finde det helt rigtige par

Vores søde og imødekommende personale står naturligvis altid parat til at rådgive og vejlede dig, så du finder det helt rigtige par, som passer til lige netop din stil og personlige præference. Det er nemlig vigtigt, at den brille du vælger, passer til din ansigtsform, dine ansigtstræk og naturligvis din stil. Det kan vores personale hjælpe dig med at finde.

Udover at have et godt øje for, hvilket design der passer godt til den enkelte, har vi også altid fingeren på pulsen når det kommer til den nyeste mode, trends og tendenser. Hvis du er i tvivl om, hvilke stel, du bør vælge, kan du derfor altid få hjælp i en af vores mange butikker.

Hos CrossEyes finder du alle tænkelige slags designs. Vi har briller i et væld af forskellige farver og i mange forskellige former. Vi har både firkantede, ovale og runde briller. Vi kan dermed godt garantere dig, at vi nok skal finde et par til dig, som både passer til dit ansigt og til din stil.

Mange forskellige typer briller

Briller er ikke ”bare” briller. På grund af den teknologiske udvikling inden for brilleglas, findes der i dag rigtig mange forskellige typer briller. Hvilken slags brille, du skal vælge, afhænger fuldstændig af dine behov og din livsstil. Sidder du fx meget foran en skærm hver dag, kan du have stor glæde af en skærmbrille med blåt lys beskyttelse, der er specielt designet til brug foran digitale skærme. En skærmbrille med blåt lys beskyttelse beskytter dine øjne mod skadeligt blåt lys og mindsker samtidig risikoen for tørret og trætte øjne.

Du kan også vælge glas med farveskift, hvis du foretrækker kun at have én brille til det hele. Farveskiftende glas skifter farve efter solen, det vil sige at de er klare indendørs og skifter til en mørkere farve, når du bevæger dig ud i dagslys. Farveskiftende glas kommer desuden med UV-beskyttelse, så du undgår tørre øjne og får et mere afslappet syn.

Hos CrossEyes finder du alle typer af briller og glas. Uanset om du har brug for skærmbriller, briller med køreglas eller solbriller med polariseret glas, kan du finde det hos os. Du kan læse mere om vores forskellige typer glas her. Vi tilbyder alt inden for enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller, solbriller og kontaktlinser. Vores vigtigste mission er nemlig at sikre, at du altid har et godt syn.