Briller

Du kan både købe enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller og skærmbriller hos CrossEyes.

Enkeltstyrkebriller er til dig der kun skal have én styrke i dit glas. Det betyder ikke noget, at du har en styrke på højre øje og en styrke på venstre øje – så længe det er samme styrke i hele glasset, er det enkeltstyrke.

Flerstyrkebriller, progressive glas, glidende overgang – denne type af briller har mange navne. Uanset hvad du kender den under, er flerstyrkebriller til dig, der har brug for flere styrker i det samme glas. I et flerstyrkeglas kan du se langt øverst i glasset, mens du kan se ting på kort afstand i den nederste del af glasset. Med en flerstyrkebrille får du altså muligheden for at se skarpt på både lang og kort afstand.

Alle brillestel

Hos CrossEyes har vi et bredt udvalg af stel til både mænd og kvinder. Vi får nye brillestel hver måned, så du kan altid finde nyhder på vores hylder. Du kan finde alt lige fra klassiske stel, der går til enhver smag og stil, til de mere moderne og farverige stel. Få et overblik over vores nuværende brillekollektioner her.

Priser

Hos CrossEyes får du kvalitet til skarpe priser. Vi har fjernet alle de fordyrende mellemled, så du kan få det bedste produkt til markedets bedste priser. Vores priser inkluderer samtidig en masse fordele. Se vores prisoversigt her og læs nærmere om dine muligheder.

crosseyes briller ikon

Vores glas

Vi er meget stolte over de produkter, som vi kan tilbyde og de priser, som vi, grundet vores koncept, kan tilbyde dem til. Lær mere om vores glas og hvorfor du altid er garanteret et kvalitetsprodukt, når du køber briller hos CrossEyes.

thumbs up ikon

Vedligeholdelse

Find information om hvordan du bedst passer på dine nye briller. Vi har samlet en række gode råd, så dine briller holder i mange år fremover.