Briller

Hos CrossEyes kan du finde briller til alle dine behov. Vi ønsker at sikre dig et konstant godt syn tilpasset din livsstil til den skarpeste pris på markedet. Det vigtigste for os er, at du altid ser skarpt – uanset hvad du laver.

Du finder både kørebriller, studiebriller, skærmbriller, solbriller og briller til arbejdsbrug hos os. Vores glas er fra Europas største glasfabrik, der hører under verdens største glasproducent. Læs mere om vores glas her.

Vi har et bredt udvalg af brillestel til både mænd og kvinder. Der kommer nye kollektioner hver måned, så du kan altid finde nyheder på hylderne. Vælg frit mellem alle stel i butikken – inkluderet i prisen.

brillestel crosseyes limited

Bruger du enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller?

Enkeltstyrkebriller er til dig der kun skal have én styrke i dit glas. Det betyder ikke noget, at du har én styrke på højre øje og en anden styrke på venstre øje – så længe det er samme styrke i hele glasset, skal du have en enkeltstyrkebrille. Du kan vælge mellem Enkeltstyrke Premium, Enkeltstyrke Premium+ og Enkeltstyrke Exclusive.

Flerstyrkebriller, progressive glas, glidende overgang – denne type af briller har mange navne. Uanset hvad du kender den under, er flerstyrkebriller til dig, der har brug for flere styrker i det samme glas. Et flerstyrkeglas er opbygget af et læsefelt, et mellemfelt og et afstandsfelt, så du kan se skarpt på alle afstande. Du kan vælge mellem Flerstyrke Premium, Flerstyrke Premium+ og Flerstyrke Exclusive.