Optiker i Odense med høj faglighed

Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen. Hos CrossEyes i Odense tager Mads, Birte og Anna imod dig.

Her er hvad du kan forvente fra os:

  • En grundig synsprøve af vores autoriserede optiker.
  • Du bliver oplyst om din styrke.
  • Samme pris på alle stel – så du kan frit vælge det perfekte par briller.
  • Unikke stel – så du altid er med på den nyeste mode.
Leder du efter solbriller eller kontaktlinser, så kan vi også hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig – og ikke mindst hjælpe dig med at rette det rette par briller.

Vintapperstræde 19, 5000 Odense

odense@crosseyes.dk

+45 31 32 43 51

Følg CrossEyes Odense på Facebook.

crosseyes odense vintapperstræde optiker briller solbriller kontaktlinser

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30 

Fredag:
10.00 – 18.00 

Lørdag:
10.00 – 15.00

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30 

Fredag:
10.00 – 18.00 

Lørdag:
10.00 – 15.00

briller solbriller optiker crosseyes odense vintapperstræde

Book din gratis synstest hos CrossEyes Odense

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

    var widget = new SimplybookWidget({"widget_type":"iframe","url":"https:\/\/crosseyes.simplybook.it","theme":"creative","theme_settings":{"timeline_show_end_time":"0","timeline_modern_display":"as_slots","timeline_hide_unavailable":"1","index_page_content_grid":"[{\"template\":\"col_25_50_25\",\"items\":[\"timetable\",\"about-us\",\"contacts\"]}]","hide_past_days":"0","sb_base_color":"#c7c1b2","display_item_mode":"block","booking_nav_bg_color":"#c7c1b2","body_bg_color":"#ffffff","sb_review_image":"","dark_font_color":"#3a4445","light_font_color":"#ffffff","btn_color_1":"#c7c1b2","hide_img_mode":"0","show_sidebar":"1","sb_busy":"#c7b3b3","sb_available":"#8bd9a1"},"timeline":"flexible","datepicker":"top_calendar","is_rtl":false,"app_config":{"clear_session":0,"allow_switch_to_ada":0,"predefined":{"provider":"2","location":"11"}}});

Find vej

Optiker i Odense

Fokus på høj faglighed og personlig betjening

Hos CrossEyes Odense – din lokale optiker i Odense og omegn – lægger vi stor vægt på høj faglighed blandt vores medarbejdere. Vores team består af autoriserede optikere, som alle har flere års erfaring i faget. Vi bestræber os altid efter at give dig den bedste og mest professionelle vejledning og rådgivning, når du skal have nye briller. Vi sørger for løbende at efter- og videreuddanne vores personale, så de altid er up-to-date med den nyeste viden og tendenser. Som kunde sikrer det dig en vejledning af høj kvalitet.

At finde de helt rigtige briller til vores kunder, kræver dog mere og andet end blot en høj faglighed. Det kræver også en god, nærværende og personlig kundeservice – og den får du hos os. Vi går meget op i at være din lokale optiker i Odense. Det har stor betydning for os, at være vellidt blandt vores lokale kunder i Odense, og at være fast forankret i lokalsamfundet. 

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker, når vi skal finde den rigtige løsning til dig. Vi tror nemlig på, at de bedste resultater bliver skabt i en tæt dialog med vores kunder. Når man skal finde den helt rigtige brille, handler det ikke kun om, at sikre dig det skarpeste syn – det handler også om at finde en brille, som klæder dig, og som du bliver glad for at gå med. At bruge briller skal ikke være en byrde – derfor har vi fokus på, at finde en model, som matcher din personlige stil og præference. 

En selvstændig brillebutik med kædens fordele

CrossEyes Odense er et lokalt alternativ til de mange landsdækkende kæder. Vi er en del af CrossEyes, men vores butikker drives lokalt. På den måde får du det bedste fra begge verdener, når du handler hos os. Du får den gode, lokale kundeoplevelse med nærhed og personlighed, hvor du kender personalet – og du får de gode tilbud og lave priser, der kun er mulige, fordi vi er en del af CrossEyes. Det er en kombination, du ikke finder lig andre steder, og er bl.a. det, der er med til at gøre CrossEyes til noget særligt.

Hos CrossEyes Odense finder du et stort udvalg af briller fra spændende og unikke kollektioner. Kom forbi vores butik på Vintapperstræde i Odense og oplev bl.a. vores bambus-kollektion, nordic-kollektion, RUSK-kollektion eller en af vores andre spændende brillekollektioner. Du finder naturligvis også både flerstyrkebriller og enkeltstyrkebriller i vores sortiment samt solbriller, blue light briller, skærmbriller og kontaktlinser. 

Fælles for alle vores briller er, at prisen er gennemsigtig og nem at finde ud af. Vores holdning er nemlig, at det ikke skal være besværligt at aflæse prisen på sine nye briller. Derfor har vi valgt, at alle stel koster det samme, og at prisen kun afhænger af dine styrker, og om du skal have enkeltstyrkebriller eller flerstyrkebriller. Du er meget velkommen til at komme og besøge os i butikken i Odense.