CrossEyes Odense

CrossEyes Odense butik

Vintapperstræde 19
5000 Odense C

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag:
10.00 – 18.00

Lørdag:
10.00 – 15.00

Gratis synsprøve hos CrossEyes Odense

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Booking kalender

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

Velkommen hos CrossEyes Odense

Velkommen hos CrossEyes Odense

I Vintapperstræde, lige over for Old Irish Pub, ligger CrossEyes Odense. I den tidligere Ganni-forretning med de store flotte vinduer, finder du et væld af briller i alle tænkelige former, farver og materialer.

Du bliver budt velkommen af vores dedikerede personale, der hjælper dig igennem dit brillekøb fra start til slut. Butikken emmer af hygge og afslappet stemning, og du mens du kigger på briller kan du nyde en god kop kaffe. Du får altid frit valg mellem alle stel. Har du svært ved at vælge, hjælper personalet dig gerne med gode råd og vejledning i forhold til dine styrker og dit brillebehov.

Følg CrossEyes Odense på Facebook.