CrossEyes Aarhus

Store Torv 8
8000 Aarhus C

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag:
10.00 – 18.00

Lørdag:
10.00 – 15.00

Optiker Aarhus

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Booking kalender

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

Velkommen hos CrossEyes Aarhus

CrossEyes Aarhus

På Store Torv i hjertet af Aarhus, nær Domkirken og Løve Apoteket, finder du CrossEyes Aarhus. Hos CrossEyes finder du et bredt udvalg af briller og solbriller til både herrer og damer. Unikt ved vores koncept er, at vi altid har nyheder på hylderne, da der kommer nye stelkollektioner hver måned. Alle stel er kun produceret i et begrænset antal.

Vi elsker at inspirere og rådgive vores kunder, når det kommer til briller. Få foretaget en gratis synstest af vores autoriserede optiker, og bliv vejledt til det rette valg af stel og glas, som opfylder dine individuelle synsbehov og passer til din livsstil.

Følg CrossEyes Aarhus på Facebook.