Se alle vores brillekollektioner

Hos CrossEyes har vi forskellige kollektioner med briller til enhver stil og personlighed. Alle stel koster det samme og er inkluderet i prisen, når du køber nye briller. Du kan derfor frit vælge det stel, du bedst kan lide, uanset hvilken kollektion, stellet er fra. Du kan se alle vores brillestel herHar du lyst til at vide mere om vores kollektioner, kan du læse mere om dem herunder.

crosseyes original brille acetat brun skildpadde

ORIGINAL

Hvis du er til ikoniske steldesigns og tidløst design, er vores Original-stel det perfekte valg. Alle Original-stel er produceret i acetat af højeste kvalitet. Stellene er uden næsepuder og kommer i klassiske former og farver, der passer de fleste.

RUSK

I RUSK-kollektionen finder du både ultralette metalstel i et retroinspireret design samt klassiske acetatstel produceret i bionedbrydeligt FSC-certificeret acetat. Med RUSK er du sikker på at finde en brille, der aldrig går af mode.

NORDIC

CrossEyes Nordic er inspireret af den skandinaviske simplicitet. Kollektionen indeholder enkle designs, der holder i længden. Stellene er holdt i afdæmpede farver og er perfekte til et let look, der ikke overskygger din udstråling.

LIMITED

I Limited-kollektionen er alle stel produceret i et begrænset antal. Stellene er inspireret af tidens tendenser, og du finder derfor et væld af former, farver og flotte detaljer. Uanset om du er til simpelt og elegant eller markant og iøjefaldende, kan du finde et stel her.

LIGHT

Du finder ikke lettere og mere fleksible brillestel end i vores populære Light-kollektion. Stellene er designet ud fra komfort og holdbarhed, og de passer til langt de fleste ansigtsformer. Light er til dig, der ønsker en ultralet brille, der kan holde til lidt af hvert. 

BAMBUS

Bambusstellene produceres i bambus og bomuld, og er en af vores mest efterspurgte kollektioner. Hvert stel er unikt og farven vil forandre sig lidt ved brug. Bambus er til dig, der ønsker en fed brille med et twist eller en unik solbrille.