Book din gratis synstest på 2 minutter

Det er vigtigt, at du jævnligt får tjekket dit syn, så evt. sygdomme eller problemer fanges i tide. Hos CrossEyes kan du nemt og hurtigt booke en tid hos en af vores autoriserede optikere – helt gratis. Oplever du problemer med at booke en tid, kan du ringe direkte til din lokale butik, så hjælper personalet dig videre.

Sådan booker du tid til en synstest

1. Type synsprøve
2. Jylland, Sjælland eller Fyn?
3. Butik/by
4. Dato og tidspunkt
5. Dine oplysninger
6. Book tid

1. Type synsprøve 2. Jylland, Sjælland eller Fyn? 3. Butik/by 4. Dato og tidspunkt 5. Dine oplysninger 6. Book tid
acetat brille skildpadde gul crosseyes
metal brille stel crosseyes guld rosa

Derfor er en synstest vigtig

Synet er en af vores vigtigste sanser og kan have stor indvirkning på dit generelle helbred. Oplever du gener som hovedpine, træthed eller kniber du nogle gange øjnene sammen for at se klart? Så kan det være, du skal få tjekket dine øjne. Nogle gange kan en lille justering af dine briller eller kontaktlinser være en stor hjælp og forbedre din synsoplevelse markant. Du kan læse mere om synsprøve hos CrossEyes her.

Du kan altid booke en gratis synstest hos CrossEyes, hvor vores autoriserede optiker går i dybden med dit syn, og hvor I sammen finder den eller de løsninger, der passer bedst til dig og din livsstil. På den måde får du både den rigtige styrke i dine briller – og du kan frit vælge mellem alle stel i butikken, så du kan finde lige præcis den brille, der passer bedst til din personlighed og stil.

Gratis synstest hos CrossEyes

Du har sikkert hørt det før, men synet ændrer sig typisk med alderen. Derfor anbefaler vi, at du får tjekket dine øjne jævnligt – gerne én gang om året. Oplever du gener eller ændringer på dit syn, er du naturligvis altid velkommen til en gratis synstest, så kigger vi sammen på din nuværende brilleløsning, og om den måske skal ændres.

Det behøver ikke være svært at få tjekket dit syn. Vi har gjort det nemt for dig, så du kan bestille tid til en gratis synstest her på siden – lige når det passer dig. Du skal blot vælge den butik, hvor du ønsker at få tjekket dine øjne, samt dato og klokkeslæt.