Book din gratis synstest på 2 minutter

Det er vigtigt, at du jævnligt får tjekket dit syn, så evt. sygdomme eller problemer fanges i tide. Hos CrossEyes kan du nemt og hurtigt booke en tid hos en af vores autoriserede optikere – helt gratis. Oplever du problemer med at booke en tid, kan du ringe direkte til din lokale butik, så hjælper personalet dig videre.

Vigtig info ang. Coronavirus, COVID-19: Vi anbefaler, at du først møder op 5 min. før din synstest. Desuden tager vi ekstra forbehold for hygiejne og afstand i butikkerne. Udviser du eller dine nærmeste symptomer på sygdom, bedes du vente med at besøge vores butikker af hensyn til kunder og personalet i butikkerne.

brillestel crosseyes limited

Derfor er en synstest vigtig

Synet er ikke kun en af de vigtigste sanser, når du skal se klart. Synet kan nemlig have en stor indvirkning på dit generelle helbred og medføre gener såsom hovedpine eller træthed. Briller, kontaktlinser eller en justering på styrken kan sikre, at du altid kan se klart og dermed spare dig for irriterende følger. Det kræver, at du får foretaget en kvalificeret synstest.

Hos CrossEyes giver vi dig muligheden for at booke et gratis synstjek, hvor vi går i dybden med dit syn og mulighederne for at rette op på det. På den måde kan du få den rette styrke i dine briller og samtidig anskaffe dig et par i et smart design, som vil fremhæve din personlighed og stil.

Gratis synstjek hos CrossEyes

Vi kan ikke komme udenom, at synet oftest ændrer sig med alderen. Derfor anbefaler vi også, at du jævnligt kommer ind og får et synstjek, jo ældre du bliver. Hvis du oplever nye gener og ændringer på dit syn, står vi altid klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning her hos CrossEyes.

Det behøver ikke at være besværligt at tjekke op på dit syn – vi har gjort det nemt for dig at bestille en gratis tid hurtigt og enkelt her på siden. Du skal blot vælge den butik, du ønsker at få foretaget din test i samt det rette tidspunkt for dig, så sørger vi for at vejlede dig til den rette løsning.