Karriere hos CrossEyes

Hos CrossEyes bliver du en del af en ung virksomhed med fart på. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi omstiller os lynhurtigt fra idé til handling. Vi er placeret med fysiske butikker rundt omkring i hele landet, og vores hovedkontor ligger midt i Aarhus. CrossEyes er stiftet med en vision om at ændre den danske brillebranche; vi gør op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder i stedet faste, lave priser med alt inkluderet samt frit valg mellem alle stel i butikken.

Vi tilbyder faste rammer men med højt til loftet, hvor idéer og inputs altid er velkomne. Vi har et tæt sammenhold på tværs af butikker, og hovedkontoret er tæt på, så du altid kan få assistance, hvis du har brug for det. Vi sørger for, at du bliver hørt, og skaber plads til netop dig.

“Jeg har arbejdet i optikerbranchen i 20 år, hvor de sidste 8 år har været hos CrossEyes. I forbindelse med mit daglige arbejde som butikschef, har jeg en finger med på pulsen omkring hvad der sker i firmaet. For der er højt til loftet, men ikke langt til direktøren.

CrossEyes er et ‘lille’ firma med store armbevægelser og lyst til at være lidt anderledes end de andre. Her bliver vi hørt og set, bakket op, presset fremad og udfordret.

Jeg har aldrig været et sted, hvor jeg føler mig mere hjemme end her. I’m staying.

– Vibeke Skytte Hansen, butikchef i CrossEyes Esbjerg

crosseyes logo skilt

Sådan arbejder vi

Hos CrossEyes sælger vi ikke bare briller. Det er der mange andre, der gør, og som en kunde kan vælge at benytte sig af, hvis kunden kun er på udkig efter den billigst mulige brille. Vi ønsker at give kunden en helt unik oplevelse, så det at købe briller, ikke blot bliver endnu et punkt på huskelisten. Vi ønsker at følge kunden gennem hele livet, og derfor er det essentielt for os at kunne dække alle kundens synsbehov.

Vi arbejder efter vores formål, ”at skabe den mest unikke oplevelse til et konstant godt syn”. Vi mener, at et konstant godt syn giver mere velvære – og det vil vi gerne hjælpe vores kunder til at få ind i deres hverdag.

crosseyes briller acetatstel brille bakke aarhus

De fem flag

Under vores formål har vi et arbejdsredskab, vi kalder ”de fem flag”. Dem bruger vi blandt andet i mødet med kunden for bedre at kunne forklare, hvordan vi adskiller os fra vores konkurrenter. De fem flag er:

kvinder medarbejdere personale crosseyes butik karriere

Hverdagen hos CrossEyes

Vi arbejder efter ”frihed under ansvar”, hvor du er ansvarlig for at følge dine opgaver til dørs, overlevere på en god måde til dine kollegaer og generelt lette kundens rejse så meget, du kan. Vi har en høj grad af holdånd og et stærkt sammenhold hos CrossEyes – både til de nærmeste kollegaer, men også på tværs af butikkerne og hovedkontoret.

Da vi er mindre teams, løfter vi opgaverne i flok, og som virksomhed opfordrer vi til, at du bringer ejerskab, energi og positivitet med dig i alle aspekter af dit arbejde hos os. På den måde kan vi i fællesskab skabe en arbejdsplads med sammenhold, hjerte og åbenhed.