Kontaktlinser

Hos CrossEyes binder du dig ikke til et linseabonnement. I stedet kan du frit købe linser efter dine behov – vi har både linser til dig, der bruger dem hver dag, og dig der kun bruger dem engang imellem, fx til sport. Vi har kontaktinser til dine behov fra 198 DKK pr./md.

Hvilke kontaktlinser skal du vælge?

Vi har et unikt udvalg af kontaktlinser fra Bausch + Lomb og Cooper Vision, så du har rig mulighed for at finde de linser, der matcher dine behov og ønsker. Vi udbyder både endagslinser, måneds/døgnlinser, progressive linser og linser til bygningsfejl. Prisen er vejledende og afhænger af den specifikke type af linser, du skal bruge, samt hvor mange linser du ønsker at bestille. Kontakt din nærmeste butik for mere info om kontaktlinser til dine behov.

Er du ny linsebruger?

Har du ikke brugt kontaktlinser før? Book tid til en gratis linseintro hos din lokale CrossEyes-butik, så hjælper vores autoriserede optikere dig på vej. Du får foretaget en synsprøve og får vejledning til, hvilke kontaktlinser der passer bedst til dig og dine behov. Du får naturligvis også en grundig instruktion i, hvordan du sætter dine kontaktlinser i og tager dem ud igen.

Er du allerede linsebruger? Husk den årlige kontrol

Alle vores optikere er autoriserede kontaktlinseoptikere, og du kan derfor være helt tryg ved, at de rådgiver dig bedst muligt i forhold til dine linser og øjnes sundhed.

En kontaktlinsekontrol er gratis, når du køber dine linser hos CrossEyes. Husk at du skal have dine linser i, når du ankommer til kontaktlinsekontrol. Sæt gerne linserne i 1 time før du skal til kontrol, så får du det bedste udgangspunkt for synsprøven.

kontaktlinser illustration crosseyes