Linsetyper hos CrossEyes

Kontaktlinser til dine behov fra 198 DKK

Hos CrossEyes binder du dig ikke til et linseabonnement. I stedet kan du frit købe linser efter dine behov – vi har både linser til dig, der bruger dem hverdag, og dig der kun bruger dem engang imellem, fx til sport.

Hvilke kontaktlinser skal du vælge?

Vi har et unikt udvalg af kontaktlinser fra Bausch + Lomb og Cooper Vision, så du har rig mulighed for at finde de linser, der matcher dine behov og ønsker til kontaktlinser. Vi udbyder både endagslinser, måneds/døgnlinser, progressive linser og linser til bygningsfejl. Prisen er vejledende og afhænger af den specifikke type af linser, du skal bruge, samt hvor mange linser du ønsker at bestille.

Kom til gratis linseintro

Book tid hos din lokale CrossEyes-butik, så hjælper vores autoriserede optikere dig på rette vej og hjælper med vejledning i forhold til hvilke kontaktlinser, som passer bedst til dig og dine behov.

Hvad er fordelen ved kontaktlinser?

Kontaktlinser dækker hele hornhinden, hvilket giver dig en større frihed til at se klart i alle retninger, uden at du er begrænset af glasset i dine briller. Derudover har kontaktlinser også den fordel, at de ikke dugger, eller skal pudses i løbet af dagen.