Linsetyper hos CrossEyes

CrossEyes lenses kontaktlinser

Kontaktlinser til dine behov

Hos CrossEyes binder du dig ikke til kontaktlinser på abonnement. I stedet kan du frit købe linser efter dine behov – vi har både linser til dig, der bruger dem hver dag, og dig der kun bruger dem engang imellem, fx til sport. Vores kontaktlinser er fra Bausch + Lomb.

Hvad er fordelen ved kontaktlinser?

Kontaktlinser dækker hele hornhinden, hvilket giver dig en større frihed til at se klart i alle retninger, uden at du er begrænset af glasset i dine briller. Derudover har kontaktlinser også den fordel, at de ikke dugger, eller skal pudses i løbet af dagen.

Hvilke kontaktlinser skal du vælge?

Vi har et unikt udvalg af kontaktlinser fra Bausch + Lomb, så du har rig mulighed for at finde de linser, der matcher dine behov og ønsker til kontaktlinser. Vi udbyder både endagslinser, måneds/døgnlinser og linser til bygningsfejl. Prisen er vejledende og afhænger af den specifikke type af linser, du skal bruge, samt hvor mange linser du ønsker at bestille. Kontakt din nærmeste butik for at få mere information. Du kan vælge mellem følgende produkter:

Endagslinser

SofLens Daily 

Fra 200 kr./mdr.

Endagslinser som kombinerer komfort med et skarpt og klart syn også i svag belysning. Nye friske linser hver dag. Reducerer sløret syn og blænding. Fx god til sport, hvor man ikke skal have linserne i flere timer ad gangen.

BioTrue One Day

Fra 300 kr./mdr. 

Endagslinser lavet på et unikt materiale, som gør, at den bevarer fugten og føles behagelig hele dagen. Indeholder UV-beskyttelse til dine øjne. God til skærmarbejde.

Måneds/døgnlinser

PureVision 2 HD

Fra 200 kr./mdr.

En af de tyndeste linser på markedet, hvilket gør linsen meget behagelig at have i, da den ikke mærkes så meget. Linsen kan bruges i op til 30 dage.

Ultra

Fra 250 kr./mdr. 

Består af silikonehydrogel, der bevarer fugten. Specielt god til skærmarbejde. Når man sidder foran skærmen, blinker man 66% mindre, hvorfor denne linse er god, da den ikke tørrer ud. Skal tages ud efter 6 dage og ligge en nat.

Book tid til et gratis linsetjek hos din lokale CrossEyes-butik, så hjælper vores autoriserede optikere dig på rette vej og hjælper med vejledning i forhold til hvilke kontaktlinser, som passer bedst til dig og dine behov.

Ved køb af endagslinser får du en pakke med 90 styk som varer i tre måneder. Ved køb af månedslinser får du en pakke af seks styk, som varer i seks måneder. Du har mulighed for at betale din linser med CrossEyesFree delbetaling uden renter og gebyrer via BasisBank. Hør nærmere om CrossEyesFree delbetaling i din lokale CrossEyes-butik.