Vores brilleglas

Glas fra BBGR i blå brille

Kvalitetsglas fra en af Europas førende leverandører

Vores glas produceres af BBGR, der er en af Europas førende glasleverandører. Alle glas er af højeste kvalitet og baseret på den nyeste teknologi. Du er derfor garanteret et kvalitetsprodukt, når du køber briller hos CrossEyes.

Alle glas er designet med henblik på at give den bedst mulige komfort og et bredt synsfelt. Derudover er tilvænningstiden på flerstyrkeglas kort på grund af glassets udformning.

Glasset er inkluderet i prisen på dine briller. Du finder vores prisliste her.

Læs mere om de forskellige glastyper herunder:

ENKELTSTYRKE GLAS

Vores enkeltstyrkeglas bruges til korrektion af langsynethed, nærsynethed og bygningsfejl. Enkeltstyrkeglas bliver lavet i afstandsbriller eller læsebriller.

Alle vores glas leveres som standard med letvægtsglas. Letvægtsglassene er lavet af plastik for det pæneste og letteste produkt.

Vores enkeltstyrkeglas kommer med antirefleksbehandling, anti-smuds og UV-beskyttelse. Behandlingerne gør brillen nem at rengøre, giver bedre kontraster og sikrer, at din brille nemt kan klare hverdagen.

FLERSTYRKEGLAS

Når du køber flerstyrkebriller får du vores standardglas med glidende overgang. Glas med glidende overgang har et usynligt læsefelt og bliver også kaldt progressive glas. Denne type glas hjælper dig til hurtigt at skifte fokus fra nær til fjern afstand – uden at skulle anstrenge dine øjne. Midterfeltet er bredt, så du altid kan se klart på alle afstande. Glassene sørger for, at dit syn forbliver stabilt, også selv om du bevæger dig.

Alle vores progressive glas er slebet efter den nyeste freeform teknologi. Denne teknologi sørger for, at glassene får et bredere læsefelt, så du hurtigere kan vænne dig til dine nye flerstyrkebriller.

Vores standard progressive glas kommer med antirefleksbehandling, anti-smuds og UV-beskyttelse, så din brille er godt beskyttet til at klare hverdagen.

INDEX 1,67 OG INDEX 1,74

Alle vores glas kan fås i forskellige brydningsindeks – også kaldet glastykkelser. Jo højere brydningsindekset er, des tyndere bliver brilleglasset.

Vi har valgt at lægge en grænse på +/- 2.00. Hvis du bruger en styrke på over +2.00 eller -2.00, anbefaler vi at du vælger et højere brydningsindeks. Dette giver et pænere brilleglas.

Har du valgt en brille i nylon eller en garniturebrille, anbefaler vi altid at du vælger glas i et højere brydningsindeks, fordi glasmaterialet således bliver mere stabilt.

Vores optikere står altid klar til at rådgive dig om den bedste løsning til netop dine briller. Du får derfor altid ærlig og kyndig vejledning, så du er sikker på at få en brille, der passer præcis til dine behov.

FARVESKIFTENDE GLAS

Et farveskiftende glas er klart, når du er indendørs, og skifter til en mørkere farve, når du bevæger dig uden for i dagslys.

Alle vores brilleglas kan leveres som farveskiftende glas, uanset om du skal have enkeltstyrke- eller flerstyrkebriller*.

Du kan vælge mellem et gråt, grønt eller brunt farveskift.

Læs meget mere om farveskiftende glas lige her.

*Farveskiftende glas kan ikke leveres til indeks 1.74.

POLARISERENDE GLAS

En brille med polariserende glas forbedrer kontraster, giver 100% UV-beskyttelse, reducerer øjentræthed og fjerner upolariseret lys fra solen, det vil sige de stråler, der kan blænde. Hvis du fx kører bil i regnvejr, er på ski eller er ude at sejle, reducerer polariserende glas blændende refleksioner.

Polariserende glas sørger for, at dine øjne slapper mere af og de vil føles mindre trætte, da de ikke skal tilpasse sig lysets pludselige skifte.

MINERALGLAS

Mineralglas er lavet af rigtigt glas, og er derfor mere modstandsdygtigt over for ridser. Mineralglasset er desuden tyndere end glas lavet af plast.

En ulempe ved mineralglassene er deres vægt, da de vejer en del mere end plastikglas. Derudover kan glasset risikere at splintre, hvis du er uheldig og skulle tabe dine briller.

De fleste vælger et glas af plast i dag. Om du skal vælge mineral- eller plastikglas er helt op til dig, og afhænger meget af, hvad du er vant til. Din optiker kan fortælle dig mere om forskellen på mineral- og plastikglas og rådgive dig i forhold til hvilket glas, der vil være det bedste til dit behov.

NIGHT DRIVE BOOST COATING

Night Drive Boost er en ny og innovativ overfladebehandling, der kan det hele. Den beskytter mod blændinger, øger kontrasten, giver et klarere syn, den er hårdere og dermed sværere at ridse og så er den rigtig nem at rengøre, da den har en glat og vandafvisende overflade. Du kan læse mere om den ultimative coating her. Night Drive Boost kan tilkøbes til 1.000 kr.

SKÆRMBRILLER

En skærmbrille er en brille specielt designet til brug foran digitale skærme. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af skærmbriller:

Pulseo er er en brille, hvor der nederst i brilleglasset er en lille plusstyrke, som hjælper øjet til bedre at slappe af, når man sidder foran en skærm. Pulseo kan tilkøbes til 1.000 kr.

Blue-coating er en glasbehandling, der reducerer det skadelige blå lys fra digitale skærme. Derudover har coatingen UV-beskyttelse, så du får maksimal beskyttelse af dine øjne. Blue coating kan tilkøbes almindelige briller eller til Pulseo til 500 kr.

Du kan læse mere om skærmbriller her.