Delbetaling af dine briller

CrossEyes brillestel

Del betalingen af dine briller op – helt uden renter og gebyrer

Hos CrossEyes kan du naturligvis også vælge at dele betalingen op på dine briller eller kontaktlinser, uanset hvor mange par briller, du ønsker. Du betaler en fast, lav pris hver måned, og der kommer ingen renter eller gebyrer på. Som udgangspunkt deles betalingen op over 30 måneder, men du har selv mulighed for at vælge antal måneder.

Vi udbyder delbetaling af briller i samarbejde med Basisbank. For at kunne vælge denne betalingsløsning, skal du kreditvurderes af Basisbank. Vores personale hjælper dig gerne med alt det praktiske, når du er inde i butikken. Husk blot billedlegitimation (kørekort eller pas) og dit NemID, da du skal bruge dette for at kunne oprette samt underskrive en aftale.

Delbetaling med Basisbank

Betalingsaftalen har som udgangspunkt en løbetid på 30 mdr. Løbetiden kan, hvis det ønskes, nedsættes ved tilsvarende forøgelse i fast månedlig ydelse. Aftalen er 100% rente- og gebyrfri og forudsat betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på aftalen. Betalingsordningen udbydes i samarbejde med Basisbank, som kræver kreditgodkendelse. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gavekort og rabatter.

Priseksempler delbetaling

Priseksempler delbetaling

Aftalebetingelser

Følgende aftalebetingelser (herefter: aftalevilkår) er gældende for enhver delbetalingsordning lavet hos CE Optik ApS (”CrossEyes”) til forbrugere i Danmark.

Kontaktoplysninger på CrossEyes:

CE Optik ApS

Klosterport 4R

8000 Aarhus C

CVR: 42474738

Telefon: +45 61 22 31 33

E-mail: info@crosseyes.dk

1.1 Nærværende aftalevilkår gælder for dig som er delbetalingskunde hos CrossEyes (CVR 42474738).

1.2 Aftalen består af en kreditaftale, hvor købet af din optiske løsning finansieres via Basisbank A/S (CVR 25213483) samt særlige fordele for delbetalingskunder hos CrossEyes.

2.1 Med kreditaftalen deles din betaling op i månedlige rater i stedet for at betale det fulde beløb med det samme. Aftalen er rente – og gebyrfri med en ÅOP på 0,0%. Løbetiden er fleksibel alt afhængig af dine ønsker, men som udgangspunkt 30 mdrs. løbetid.

2.2 Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra indgåelsesdatoen af kreditaftalen. Denne fortrydelsesret gælder kun kreditaftalen, og ikke selve købet af brillerne, der ikke kan fortrydes, idet briller er et speciallavet produkt tilpasset dine individuelle styrker og ønsker, og vi derfor ikke kan tage dem retur.

2.3 Kreditaftalen indgås i en særskilt aftale mellem dig som kunde og Basisbank. Det er en betingelse for indgåelsen af delbetalingsaftalen, at Basisbank godkender dig via en kreditvurdering.

2.4 CrossEyes har ingen indvirkning på kreditvurderingen, og vi modtager ikke oplysninger om, hvorfor en vurdering evt. ikke er godkendt. Her skal du som kunde kontakte Basisbank direkte.

3.1 Den fulde ejendomsret af brillerne tilfalder dig som delbetalingskunde.

4.1 Som delbetalingskunde kan du altid få foretaget en gratis synsprøve, hvis du oplever synsforstyrrelser eller har problemer med din nuværende løsning.

5.1 CrossEyes (CVR 42474738) er dataansvarlig for dine personoplysninger. Ved oprettelse af delbetalingsaftalen vil der blive videregivet relevant persondata til Basisbank A/S (CVR 25213483) til brug for indgåelsen af kreditaftalen.

5.2 Der henvises ydermere til vores privatlivspolitik på www.crosseyes.dk/privatlivspolitik/

Senest opdateret: August 2021