Flerstyrkebriller

Til dig der bruger glidende overgang

Flerstyrkebriller, progressive briller, briller med glidende overgang… denne type brille har mange navne, men dækker over det samme: Et brilleglas hvor der er to styrker i det samme glas. Denne type brille er til dig, der har brug for én styrke i den øverste del af glasset og en anden styrke i den nederste del af glasset (læsefeltet).

Et flerstyrkeglas er opbygget af et læsefelt nederst, et mellemfelt i midten og et afstandsfelt øverst, så du kan se skarpt på alle afstande. Hvilken type glas, du skal vælge, afhænger af dine styrker og dine behov. Vi har tre forskellige typer glas til flerstyrkebriller, og derudover kan du tilkøbe skræddersyede opgraderinger af glassene, fx tyndere glas, farveskift eller ekstra overfladebehandlinger. Din optiker kan vejlede dig i forhold til dine behov og ønsker til dine briller.

brille bambus glidende overgang flerstyrke crosseyes

Flerstyrkebriller hos CrossEyes

Flerstyrke Exclusive

Flerstyrke Exclusive er den ultimative flerstyrkebrille til dig, der ønsker det bedste. Giver den hurtigste tilvænning, de bredeste felter og 100% skræddersyede glas tilpasset præcis til dit syn.

Flerstyrke Premium+

Flerstyrke Premium+ er til dig, der har brug for mere fleksibilitet i din flerstyrkebrille. Glasset har et ekstra bredt læse- og mellemfelt, og alle felter er tilpasset ud fra dine individuelle styrker.

Flerstyrke Basic 

Flerstyrke Basic er en virkelig god, naturlig og balanceret løsning til dig, der bruger briller med glidende overgang. Glasset giver en stabil synsoplevelse og et komfortabelt syn på alle afstande.

Hvilke glas skal du vælge?

Hvilken type glas, du skal vælge, afhænger af dine styrker og dine synsbehov. Sammen med optikeren finder I den løsning, der bedst passer til din livsstil og dine behov. Tænk gerne over, hvad du ønsker af din kommende brille, og hvornår du bruger din brille i hverdagen. Sidder du meget foran en skærm? Bruger du kun din brille til aflastning om aftenen? Eller har du andre behov, der skal tages højde for? Husk at nævne det til synsprøven, så kan optikeren bedre guide dig i forhold til det glas, det passer bedst til dig. Du kan booke en tid til en gratis synsprøve her.

Mulighed for delbetaling

Foretrækker du at betale dine briller lidt ad gangen, er det muligt med CrossEyes Pay. Hør mere om dette i butikken.

metal brille limited brille
bambus briller sorte runde crosseyes