CrossEyes Aalborg

Velkommen i CrossEyes Aalborg

Nørregade 2A
9000 Aalborg

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag:
10.00 – 18.00

Lørdag:
10.00 – 15.00

Gratis synstest hos CrossEyes Aalborg

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Booking kalender

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

Velkommen hos CrossEyes Aalborg

aalborg-butik-kvadrat-3

CrossEyes Aalborg er efter mange år i Algade flyttet til nye og større lokaler i Nørregade. Butikken ligger i starten af Nørregade, lige ved siden af naboerne Bog & Idé og Skruuk.dk. I butikken finder du et bredt udvalg af brillestel i mange forskellige farver, faconer og materialer.

Når du besøger butikken, bliver du mødt af vores søde personale, der står klar til at hjælpe dig igennem dit brillekøb. Først får du foretaget en grundig synsprøve af en af vores autoriserede optikere. Optikeren måler dine styrker og sammen finder I den bedste løsning på dit brillebehov. Derefter kan du frit vælge mellem alle stel i butikken, så du kan finde det perfekte par briller til dit behov.

Følg CrossEyes Aalborg på Facebook.