CrossEyes Recycled - Genbrug dit brillestel

Måske har du et brillestel fra Tom Ford, Gucci, Ray-Ban eller et andet high-end brand, som du er rigtig glad for, og som ikke fejler noget – men det er for dyrt for dig at vælge nye glas i den butik, hvor du købte stellet. Vi tilbyder at udskifte dine gamle brilleglas med helt nye kvalitetsglas i dine korrekte styrker til en pris langt under high-end optiker-butikkernes.

CrossEyes Recycled solbrilleglas uden styrke

Få nye glas i dine gamle briller eller solbriller

Hos CrossEyes hylder vi kvaliteten af de ikoniske brilledesigns, og derfor tilbyder vi nu dette bæredygtige initiativ, så vi i højere grad kan genbruge brillestel, der ikke fejler noget. Du kan beholde dit favoritstel, samtidig med at du får nye kvalitetsglas, der dækker alle dine synsbehov. Du kan naturligvis også få sat nye glas i dit gamle CrossEyes-stel.

Se skarpt hele livet

Hos CrossEyes er vores vigtigste mission, at du skal se godt – hele livet. Vi anbefaler, at du får tjekket dit syn én gang om året. Typisk vil du have brug for at udskifte dine brilleglas hvert andet år, da dit syn ændrer sig hele livet og samtidig påvirkes af udefrakommende faktorer som fx skærmarbejde og solens UV-stråler.

Vi bruger glas fra en af Europas største glasfabrikker, så du er garanteret et kvalitetsprodukt hos os. Vi bruger de samme glas som high-end optiker-butikkernes, men til en meget lavere pris, da vi ikke har nogen mellemled i vores produktion – vi får glassene direkte fra vores glasproducent. Du kan læse mere om vores glas herunder. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokale CrossEyes-optiker.

Skræddersy dine glas

Du har også mulighed for at opgradere dine glas med et af vores tilkøb. På den måde kan du skræddersy dine glas til at passe præcis til din livsstil og dine synsbehov. Du kan fx vælge:

  • Luksus beskyttelse. Til dig, der ønsker den absolut bedste overfladebehandling til dine briller. Den giver optimal beskyttelse mod ridser, størst mulig lysgennemtrængning, gør glasset nemmere at pudse og dugger mindre (+ 1.000 DKK)
  • Køreglas. Til dig, som ønsker at se skarpere under kørsel både nat og dag. Overfladebehandlingen beskytter mod blændinger, øger kontrasten og giver et klarere syn. Den er svær at ridse og nem at rengøre (+ 1.000 DKK)
  • Farveskiftende glas. Til dig, der ønsker en brille og solbrille i én. Farveskiftende glas skifter farve efter lyset – de er klare indendørs og ændrer sig til mørke glas, når du bevæger dig ud i solen (+ 1.000 DKK)

Stellets kvalitet

Vi forbeholder os retten til at afvise et brillestel, hvis stellets forfatning er så ringe, at det ikke vil kunne klare et glasskifte uden at standen forringes yderligere.

Enkeltstyrkeglas

Vores enkeltstyrkeglas leveres som standard altid med antirefleksbehandling og hærdning. Har du bygningsfejl, skal du ikke betale ekstra for at få det korrigeret med vores enkeltstyrkeglas, da bygningsfejl er inkluderet i prisen.

Det er let at opgradere vores enkeltstyrkeglas, hvis du ønsker en endnu bedre synsoplevelse. Du kan fx vælge vores skærmbeskyttelse, hvis du bruger meget tid foran en skærm (+ 500 DKK).

Flerstyrkeglas

Vores flerstyrkeglas er et let anvendeligt glas med en god synskomfort på alle afstande og med en kort tilvænningsperiode. Glassene bliver slebet digitalt og giver et naturligt og bekvemt syn uanset blikretning. Derudover giver glasset:

  • En stabil og god afstandszone
  • En bred, stabil og udvidet mellemzone
  • En bred nærzone for at sikre et afslappet og klart syn

Som standard leveres vores flerstyrkeglas altid med bredt læsefelt, antirefleksbehandling og hærdning.