Optiker i Silkeborg for enden af Tværgade

Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen. Hos CrossEyes i Silkeborg tager Ingrid, Heidi, Hanne og Karoline imod dig.

Her er hvad du kan forvente fra os:

  • En grundig synsprøve af vores autoriserede optiker.
  • Du bliver oplyst om din styrke.
  • Samme pris på alle stel – så du kan frit vælge det perfekte par briller.
  • Unikke stel – så du altid er med på den nyeste mode.
Leder du efter solbriller eller kontaktlinser, så kan vi også hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig – og ikke mindst hjælpe dig med at rette det rette par briller.

Tværgade 16, 8600 Silkeborg

silkeborg@crosseyes.dk

+45 31 72 16 84

Følg CrossEyes Silkeborg på Facebook.

crosseyes silkeborg tværgade optiker briller

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – fredag:
10.00 – 17.30 

Lørdag:
10.00 – 14.00

Mandag – fredag:
10.00 – 17.30 

Lørdag:
10.00 – 14.00

briller solbriller crosseyes silkeborg tværgade optiker

Book din gratis synstest hos CrossEyes Silkeborg

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

Optiker i Silkeborg

Populære brillekollektioner til enhver smag

Hvis du er fra Silkeborg, eller en af nabobyerne som fx Funder, Gødvad eller Virklund, og har behov for et par nye briller, kontaktlinser eller solbriller, så kom forbi vores hyggelige brillebutik på Tværgade i Silkeborg. Her kan du nemlig få målt dine styrker, og sammen finder vi en brille, som passer til lige præcis dig. Vores søde og veluddannede personale står klar til at tage imod dig, så du kan komme hjem med det helt perfekte par briller. Hos CrossEyes i Silkeborg mener vi nemlig, at der findes en god løsning på alle synsproblemer, og sammen med dig finder vi i fællesskab den løsning, der passer bedst til dig og dine synsbehov. 

Hos CrossEyes – din lokale optiker i Silkeborg – finder du et stort udvalg af forskellige briller. Tag fx et kig på vores moderne og smarte Light-kollektion. Light-kollektionen er en kollektion af ultralette stel, der er designet med komfort i højsædet. Stellene er både yderst behagelige at have på, men også særdeles holdbare. Perfekte til dig, som er meget aktiv, og ønsker en stilren brille, som du næsten ikke kan mærke, at du har på. Light-kollektionen består af flere klassiske modeller i forskellige former, som passer til alle ansigtsformer. Du kan derfor altid finde en brille i en af vores kollektioner, der passer til dig og din personlige stil. Vælg for eksempel unikke bambusbriller fra vores bambuskollektion, enkle og robuste briller fra vores Nordic-kollektion eller retroinspirerede briller fra vores RUSK-kollektion.

Kig forbi vores optiker-butik i Silkeborg, hvis du vil se nærmere på vores spændende kollektioner. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Kend din brillepris hjemmefra

Hos CrossEyes i Silkeborg har vi den holdning, at det skal være nemt og overskueligt at få nye briller. Derfor har vi faste priser på alle vores briller i butikken. Prisen afhænger kun af dine behov, og om du har brug for en enkeltstyrkebrille eller en brille med glidende overgang. 

I samarbejde med optikeren finder du ud af, hvilken brille, der passer bedst til dig og dine behov. Ønsker du en flerstyrkebrille med god fleksibilitet, hurtig tilvænning og større komfort i hverdagen, skal du vælge vores Flerstyrke Premium+ brille.

Du er naturligvis meget velkommen til bare at kigge ned i vores hyggelige brillebutik for enden af Tværgade, hvor vi altid står klar til at rådgive og vejlede dig. Vi har fokus på den personlige, lokale og nærværende betjening, da det er vores klare opfattelse at det er sådan, vi finder den bedste løsning til lige præcis dig. Du har også mulighed for at gå på opdagelse i vores store udvalg af briller på egen hånd, hvis du ønsker det.

Vi ses hos CrossEyes – din optiker i Silkeborg.