Nærværende optiker i Lemvig

Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen. Hos CrossEyes i Lemvig tager Tina, Iben, Christina, Anette og Mette imod dig.

Her er hvad du kan forvente fra os:

  • En grundig synsprøve af vores autoriserede optiker.
  • Du bliver oplyst om din styrke.
  • Samme pris på alle stel – så du kan frit vælge det perfekte par briller.
  • Unikke stel – så du altid er med på den nyeste mode.
Leder du efter solbriller eller kontaktlinser, så kan vi også hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig – og ikke mindst hjælpe dig med at rette det rette par briller.

Østergade 7, 7620 Lemvig

lemvig@crosseyes.dk

+45 41 20 30 10

Følg CrossEyes Lemvig på Facebook.

crosseyes lemvig butik briller østergade optiker

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – fredag:
9.30– 17.00 

Første og sidste lørdag i måneden:
10.00 – 13.00

Mandag – fredag:
9.30– 17.00 

Første og sidste lørdag i måneden:
10.00 – 13.00

briller solbriller optiker crosseyes lemvig østergade

Book din gratis synstest hos CrossEyes Lemvig

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

    var widget = new SimplybookWidget({"widget_type":"iframe","url":"https:\/\/crosseyes.simplybook.it","theme":"creative","theme_settings":{"timeline_show_end_time":"0","timeline_modern_display":"as_slots","timeline_hide_unavailable":"1","index_page_content_grid":"[{\"template\":\"col_25_50_25\",\"items\":[\"timetable\",\"about-us\",\"contacts\"]}]","hide_past_days":"0","sb_base_color":"#c7c1b2","display_item_mode":"block","booking_nav_bg_color":"#c7c1b2","body_bg_color":"#ffffff","sb_review_image":"","dark_font_color":"#3a4445","light_font_color":"#ffffff","btn_color_1":"#c7c1b2","hide_img_mode":"0","show_sidebar":"1","sb_busy":"#c7b3b3","sb_available":"#8bd9a1"},"timeline":"flexible","datepicker":"top_calendar","is_rtl":false,"app_config":{"clear_session":0,"allow_switch_to_ada":0,"predefined":{"provider":"9","location":"11"}}});

Optiker i Lemvig

Vi har et stort udvalg af flotte og prisvenlige briller

Er du på udkig efter et par nye, flotte briller, til penge, der er til at betale? Hvis du er fra Nordvestjylland, fx Lemvig, Struer eller Holstebro, så synes vi, at du skal tage et smut forbi vores hyggelige brillebutik på Østergade i Lemvig. Her finder du nemlig et stort udvalg af flotte briller, til priser hvor alle kan være med. Vi har naturligvis også både kontaktlinser, skærmbriller, solbriller og meget andet i vores sortiment. Og vi får hele tiden nye modeller ind.

Hos CrossEyes – din optiker i Lemvig – ønsker vi at gøre det nemt at købe nye briller. Derfor har vi fast pris på alle vores briller og stel – prisen afhænger af dine styrker og om du har brug for en enkeltstyrkebrille eller en brille med glidende overgang. Når du køber briller hos os, får du både synsprøve, stel, letvægtsglas, bredt læsefelt, hærdning, anti-refleks samt korrektion for bygningsfejl med i prisen – på alle briller. Nemt, overskueligt og ligetil. 

Blandt vores store udvalg af smarte briller, finder du bl.a. vores garniturestel, som er i et tidløst, rent og æstetisk design, og som er produceret i kvalitets-titanium. Disse briller er perfekte til dig, der ønsker en elegant og klassisk brille i høj kvalitet. 

Vi har også briller i mere udfordrende, moderne og farverige designs, til dig, som ønsker at skille dig ud med din egen unikke og personlige stil. Hos CrossEyes har vi med andre ord briller til alle stile og præferencer, og vi har helt sikkert også en model, som falder i din smag. Så kig ind hos din lokale optiker i Lemvig, og lad os hjælpe dig med at finde dit næste par briller.

Vi tilbyder altid individuel og personlig rådgivning

Hos CrossEyes i Lemvig bliver du mødt af vores søde personale, så snart du træder ind i butikken. Vi lægger stor vægt på at yde en god og nærværende service, så du bliver hjulpet sikkert og trygt igennem dit brillekøb. Vi forstår at sætte dig og dine behov i fokus, og vi ved, at det at få nye briller drejer sig om mere og andet end kun et godt syn. Derfor vægter vi individuel og personlig rådgivning højt, og du vil altid blive mødt af en autoriseret optiker i Lemvig med fagligheden i orden. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dit behov og dine ønsker. 

Vores lokale service vil helt sikkert også glæde dig efter købet. Vi er nemlig optikeren i nærheden af dig, og det betyder, at du altid kan komme ned i vores butik på Østergade i Lemvig, hvis du har spørgsmål til dine briller eller kontaktlinser – også efter dit køb. Vi står altid klar til at hjælpe dig med et smil. 

I vores butik følger vi naturligvis alle retningslinjer hvad angår håndsprit samt rengøring. Du kan derfor forvente et helt rent og klinisk miljø i vores butik i Lemvig og i vores synsprøverum. Det skal nemlig være trygt og sikkert at udvælge din næste brille hos os.