Optiker i København med sans for kvalitet

Så langt, så godt. Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen.

Godthåbsvej 6, 2000 Frederiksberg

frederiksberg@crosseyes.dk

+45 53 89 04 41

Følg CrossEyes Frederiksberg på Facebook.

crosseyes frederiksberg optiker briller solbriller godthåbsvej københavn

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – onsdag:
10.00 – 18.00 

Torsdag:
08.00 – 18.00 

Fredag:
10.00 – 18.00 

Lørdag:
10.00 – 15.00

Mandag – onsdag:
10.00 – 18.00 

Torsdag:
08.00 – 18.00 

Fredag:
10.00 – 18.00 

Lørdag:
10.00 – 15.00

Book din gratis synstest hos CrossEyes Frederiksberg

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

    var widget = new SimplybookWidget({"widget_type":"iframe","url":"https:\/\/crosseyes.simplybook.it","theme":"creative","theme_settings":{"timeline_show_end_time":"0","timeline_modern_display":"as_slots","timeline_hide_unavailable":"1","index_page_content_grid":"[{\"template\":\"col_25_50_25\",\"items\":[\"timetable\",\"about-us\",\"contacts\"]}]","hide_past_days":"0","sb_base_color":"#c7c1b2","display_item_mode":"block","booking_nav_bg_color":"#c7c1b2","body_bg_color":"#ffffff","sb_review_image":"","dark_font_color":"#3a4445","light_font_color":"#ffffff","btn_color_1":"#c7c1b2","hide_img_mode":"0","show_sidebar":"1","sb_busy":"#c7b3b3","sb_available":"#8bd9a1"},"timeline":"flexible","datepicker":"top_calendar","is_rtl":false,"app_config":{"clear_session":0,"allow_switch_to_ada":0,"predefined":{"provider":"2","location":"11"}}});

Optiker i København

Er du på udkig efter en optiker i København, som kan hjælpe dig med at finde de helt rette briller, solbriller eller linser? Så behøver du ikke lede længere.

Hos CrossEyes er vi ikke blot eksperter i at finde frem til den nødvendige styrke i dine brilleglas, men også til at finde nogle briller, som passer til lige præcis dig og din personlige stil. Det er nemlig vigtigt, at du føler dig komfortabel og godt tilpas, når du har dine briller på. Derfor har vi også fokus på, at de briller vi finder til dig, komplimenterer dit ansigt og dine unikke træk – selvfølgelig kombineret med det rette glas, som giver dig et perfekt syn.

Personlig og kompetent betjening

Hos CrossEyes tager vi dit syn seriøst. Derfor får du altid grundig, kompetent og personlig betjening i alle vores butikker, herunder naturligvis også i vores brillebutik i København. Vi giver os god tid til at rådgive og vejlede dig, da vi ved, hvor vigtigt det er, at vi finder de helt rigtige briller til dig. Vores personale er altid opmærksom på dine individuelle behov og ønsker. Vi mener nemlig, at personlig service er det, der skaber tillid og tryghed.

Vores personale består af veluddannede, autoriserede optikere, som sørger for at tage godt hånd om dig, så snart du træder ind i vores butik. Du er naturligvis også velkommen til selv at gå på opdagelse i vores store udvalg på egen hånd, hvis du foretrækker det. Vi står altid til rådighed, hvis du ønsker hjælp til at finde det helt rigtige stel eller kontaktlinser.

Som en førende optiker i København sørger vi for løbende at efter- og videreuddanne vores personale, så de altid er up-to-date med de nyeste trends og teknologier inden for optik. Vores personale er derfor altid i stand til at tilbyde dig den bedste service og den bedste løsning til lige præcis dine behov.

Optiker i København med fokus på langvarige kunderelationer

Hos CrossEyes har vi et ønske om at opbygge langvarige relationer med vores kunder. Kundeservicen hos os stopper ikke, så snart du har forladt vores butik – tværtimod. Vi ønsker at være din betroede optiker i København. Du er derfor altid meget velkommen til at komme forbi vores butik, hvis du har spørgsmål eller ønsker råd eller vejledning angående dine briller eller linser.

Som din lokale optiker i København er det helt afgørende for os, at du er tilfreds med dine briller. Oplever du problemer, kan du altid komme forbi vores butik, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.

Få en gratis synstest i København

Hos CrossEyes kan du få lavet synstest i alle vores brillebutikker – også i København. Det er 100% gratis og helt uforpligtende at få lavet en synstest hos os. Du kan enten bestille tid til en gratis synstest direkte på vores hjemmeside eller du kan møde op uden aftale i vores butik.

Vores synstest er både relevant for dig, som ikke bruger briller eller kontaktlinser, men som gerne vil have tjekket synet, og dig, som allerede bruger briller eller linser og ønsker at få undersøgt, om du har behov for ny styrke. Hvis du allerede bruger briller eller linser, anbefaler vi, at du tager dem med til synsprøven.

Vi anbefaler som udgangspunkt, at du får foretaget en synstest hvert år, da vores syn ændrer sig hele livet. At få lavet synstest løbende er derfor en god idé for at sikre, at du altid har et godt syn og de rette briller.

Som din lokale optiker i København sørger vi naturligvis for, at synstesten bliver foretaget i rolige og trygge omgivelser, og at det altid er en autoriseret optiker, som foretager testen.

Optiker i København med stort udvalg af briller

Hos CrossEyes – din lokale optiker i København – har vi et stort udvalg af forskellige briller. Vi har både klassiske, tidløse briller samt moderne og trendy briller. Du kan altid finde en brille hos os, som passer til din stil og smag. Vi tør godt garantere, at din næste favoritbrille er at finde i vores sortiment og sammen skal vi helt sikkert nok finde den.

Hos CrossEyes har vi desuden også mange spændende brillekollektioner, som du kan læse mere om på vores hjemmeside. I vores bambuskollektion finder du fx stel i bambus og bomuld, mens du i vores Light-kollektion finder stel, som er ultralette. Vi har også en Nordic-kollektion til dig, som er vild med den simple, skandinaviske stil, samt en Rimless-kollektion, der består af brillestel uden synlig kant.

Uanset hvilket stel du forelsker dig i, er prisen den samme, når du køber nye briller hos os. Du kan frit vælge lige præcis det stel, du bedst kan lide, fra alle vores kollektioner. Hos CrossEyes mener vi nemlig, at det skal være nemt og gennemskueligt at få nye briller.

Mange forskellige typer briller

CrossEyes er en optiker i København, som ikke ”bare” forhandler almindelige briller og linser. Briller er nemlig ikke ”bare” briller. I dag findes der et væld af forskellige typer briller, som alle har helt særlige og specifikke formål. Hos CrossEyes forhandler vi derfor også både skærmbriller, blue light-briller og solbriller – både med og uden styrke.

Beskyt øjnene med skærmbriller

Skærmbriller er briller, som er specielt designet til dig, der sidder meget foran en skærm i løbet af dagen. Lyset fra en computerskærm kendt som ”blåt lys”, kan give trætte øjne eller sågar hovedpine eller nakkesmerter. Ved at anvende skærmbriller kan du forebygge mange af de problemer. Derfor har vi hos CrossEyes særlige skærmbriller, som afhjælper de visuelle udfordringer, der kan opstå ved langvarig skærmbrug.

Beskyt dine øjne mod "blåt lys" med blue light-briller

Hos CrossEyes har vi også såkaldte ”Blue light-briller”, som er briller, der er specielt designet til at reducere mængden af ”blåt lys” som digitale skærme udsender. Det gør brillerne ved hjælp af et særligt filter, der blokerer blåt lys, som skærmene udsender, så belastningen på øjnene reduceres.

Solbriller med og uden styrke

Vi har naturligvis også solbriller hos CrossEyes – både med og uden styrke. Vi har et stort udvalg af smarte og moderne solbriller, og skulle vi ikke ligge inde med lige præcis den model, du har i tankerne, hjælper vi dig med at bestille den hjem.