Vores koncept

sort og klassisk nordic brillestel

CrossEyes er en dansk optikerkæde bygget på en stor passion for unikke og stilfulde briller til faste, lave priser. Vores stel er inspireret af tidløse klassikere og de nyeste trends. Hver måned lancerer vi nye designs produceret i et begrænset antal. Hos CrossEyes finder du altid briller, der fremhæver din personlighed og stil.

Hvorfor vælge CrossEyes?

  • Frit valg mellem alle stel.
  • Faste, lave priser med alt inkluderet.
  • Gratis synsprøve.
  • Nye kollektioner hver måned. Alle stel produceres i et begrænset antal.
  • Kvalitetsglas fra en af Europas førende glasleverandører.
  • Passionerede og dygtige medarbejdere.
  • Dansk optikerkæde.
Guld metalstel RUSK

Om CrossEyes

Hos os er kunden i fokus: Det skal være nemt og overskueligt at købe nye briller. Vores kunder er vores ambassadører, og vi stræber efter at yde den bedst mulige kundeservice – hver gang.

Vores stel føres kun i CrossEyes-butikker og er inspireret af tidens trends. Alle stel er designet med udgangspunkt i god komfort, høj kvalitet og unikke designs. Vi får nye kollektioner hjem en gang om måneden, så du kan altid finde nyheder på hylderne – men du skal være hurtig, for der produceres kun et begrænset antal af hver model.

Vi har mange forskellige kollektioner i vores sortiment, så der er noget for enhver smag og stil. Du kan fx finde vores Original-kollektion, der består af klassiske former og farver, der passer til de fleste ansigtsformer. Vores Nordic-kollektion indeholder moderne og enkle stel i et lækkert og let design. Eller måske du kan finde dit næste stel i vores Limited-kollektion, der er kendetegnet for vores koncept: De forskellige styles er inspireret af tidens trends, farver og materialer.