Vores koncept

Vi er en dansk optikerkæde, der ønsker at gøre op med tankegangen om, at briller er kedelige og dyre. Vi tilbyder faste, lave priser med alt inkluderet – og frit valg mellem alle stel i butikken. Hver måned lancerer vi nye designs, der kun produceres i et begrænset antal. Og så afsætter vi altid god tid til synsprøven, så du er sikker på, at du får de rigtige briller med hjem.

brille acetat sollys kaffe crosseyes
briller notesbog computer skærm

Hvorfor vælge os?

Om CrossEyes

Vi har kun egne stel på hylderne, der ikke forhandles andre steder.

Vores formål er at skabe den mest unikke oplevelse til et konstant godt syn. Det betyder, at vores fornemste opgave er at sikre, at du altid kan se skarpt og klart. Vi tager os derfor også god tid til at foretage en grundig synsprøve, hvor vi sammen afdækker dine synsbehov, så du får præcis de briller, der passer til dine behov og din livsstil.

Vi mener, at et godt syn er lig med velvære. Derfor ønsker vi, altid med dig i centrum, at finde den rigtige løsning til netop dine behov og din livsstil. Vi vil gøre det nemt og enkelt for dig, når du skal have nye briller, og vi ønsker, at du altid går fra en af vores butikker med en god oplevelse.

dame øje tjekke syn