Solbriller

Alle vores stel kan laves til solbriller med solbrilleglas. Hvis du har noget bestemt i tankerne, så kig forbi din nærmeste butik, så hjælper vi dig med at bestille din drømme-solbrille hjem. Vi har tre priser på solbriller – med styrke, uden styrke og ready-to-wear.

oversize solbriller i sort på dame

Alle brille- og solbrillestel

Få et overblik over alle vores brillekollektioner her. Alle vores brillestel kan laves til solbriller. Du finder også vores RTW-solbrillekollektion, hvor modellerne er klar til brug med det samme.

solbriller i sort med accessories

Priser

Læs mere om vores priskoncept og se tilkøbsmuligheder.

Solbriller med styrke

Prisen for solbriller med styrke er det samme, som hvis du køber en brille med styrke – du kan se alle vores priser her. En solbrille med enkeltstyrke er 1.495 kr. hvis du bruger under +2 eller -2. Ønsker du en flerstyrkesolbrille og bruger du under +2 eller -2 er prisen 3.995 kr. Der er frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde præcis det solbrillestel, du bedst kan lide.

Solbriller uden styrke

En solbrille uden styrke koster 1.050 kr. Her kan du vælge mellem en lang række forskellige glasfarver og -nuancer, så du kan skræddersy din solbrille præcis efter dit behov.

RTW-Solbrille

Du kan også vælge en solbrille fra vores ready-to-wear-kollektion. Her er glassene valgt på forhånd, så prisen er lidt lavere – 795 kr. En solbrille fra vores RTW-kollektion er klar til brug med det samme, så du får den med i hånden inden du forlader butikken.

runde og sorte solbriller på herre

Book tid til en gratis synsprøve

Når du køber briller eller solbriller hos os, er synsprøven gratis og inkluderet i prisen. Vores autoriserede optikere står klar til at rådgive dig og foretage en grundig synsprøve.