Design din egen solbrille

Alle vores stel kan laves til solbriller med solbrilleglas. Hvis du har noget bestemt i tankerne, så kig forbi din nærmeste butik, så hjælper vi dig med at bestille din drømme-solbrille hjem. Se alle vores brillekollektioner her. 

Prisen for solbriller med styrke er det samme, som hvis du køber en brille med styrke – du kan se alle vores priser herEn solbrille med enkeltstyrke starter fra 995 DKK og en solbrille med flerstyrke starter fra 2.995 DKK. Prisen afhænger af, om du har særlige ønsker til din solbrille. Der er frit valg mellem alle stel i butikken til samme pris, så du kan finde præcis det solbrillestel, du bedst kan lide. En solbrille uden styrke koster 1.050 kr. Her kan du vælge mellem en lang række forskellige glasfarver og -nuancer, så du kan skræddersy din solbrille præcis efter dit behov.

solbriller acetat crosseyes rusk grønne
solbriller hos crosseyes tekst
crosseyes rusk metal solbriller grøn glas guld retro

Solbriller hos CrossEyes

Lad din personlighed skinne igennem, og opdag den perfekte kombination af klarhed og stil med et par flotte og trendy solbriller fra CrossEyes. Hos CrossEyes forhandler vi nemlig også solbriller – ja, du kan faktisk få alle vores stel med solbrilleglas i stedet for almindeligt brilleglas. Det gælder alle vores stel i samtlige af vores kollektioner. Du kan desuden både få dem med og uden styrke, samt i en lang række forskellige glasfarver- og nuancer. Du kan med andre ord skræddersy din solbrille, så den passer perfekt til lige præcis din personlige stil. Har du noget bestemt i tankerne, så kom forbi en af vores mange butikker – vores dygtige og imødekommende personale står klar til at hjælpe dig med at bestille din drømmesolbrille hjem.

Meget mere end en stilfuld accessory

Solbrillerne skal helst være smarte og trendy og naturligvis matche din stil. Men det er meget mere end blot en stilfuld modeaccessory. De har også en lang række vigtige praktiske funktioner, som gør dem uundværlige for de fleste mennesker.

  • Beskytter dine øjne mod UV-stråler: De beskytter dine øjne mod solens UV-stråler, som kan forårsage alvorlig skade på øjnene. Faktisk øger UV-stråling risikoen for adskillige øjenlidelser som fx grå stær. Derfor er det vigtigt med et par gode kvalitetssolbriller, som effektivt beskytter dine øjne mod UV-stråler. Det gør alle vores modeller naturligvis.
  • Forebygger øjenirritation: Udover UV-stråling udsender solen også intenst lys og infrarøde stråler, der kan give øjenirritation og tørhed. Et par gode solbriller fra CrossEyes er ligeledes med til at beskytte øjnene mod disse stråler.
  • Minimerer risikoen for blænding: Når sollys rammer vand, sne, asfalt eller andre reflekterende overflader, kan det blænde dig. Dette kan være potentielt farligt, hvis du fx kører bil. Med et par solbriller fra CrossEyes med polariserede glas reduceres risikoen for blænding og giver dig et mere klart syn uden distraherende lysreflektioner.
  • Forebygger aldringstegn: Solbrillerne kan ikke forhindre aldringstegn – det er der intet, der kan. Men solbriller kan være med til at forebygge tidlige aldringstegn. UV-stråler er nemlig kendt for at forårsage aldring af huden omkring øjnene, herunder rynker og fine linjer. Ved at bære solbriller bliver området omkring øjnene mindre eksponeret for solens stråler og dermed minimeres risikoen for tidlige aldringstegn.

Når solbriller nu er så nødvendige, som de er, kan man jo lige så godt se godt ud, når man har dem på – det synes vi i hvert fald her hos CrossEyes. Derfor har vi naturligvis også fokus på, at den model, du vælger, er flotte og komplimenterer dit udseende.

Stort udvalg til enhver stil og præference

Hos CrossEyes kan du få alle vores stel som solbriller. Det betyder at du kan vælge mellem et væld af forskellige typer og modeller. Du finder derfor helt sikkert en solbrille, som matcher din personlige stil og præference.

VI har både klassiske, runde, rektangulære, i bambusstel, skandinavisk inspirerede, uden kant, ultralette solbriller og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en bestemt type eller model, som vi ikke lige har på lager, kan vi bestille den hjem til dig. Er du derimod i tvivl om, hvilken type solbrille, der matcher dig bedst, så står vores personale klar til at rådgive og vejlede dig. Vi er eksperter i at finde de helt rigtige briller, som passer til lige præcis din ansigtsform og stil.

Find solbriller til hele familien hos CrossEyes

Hos CrossEyes kan du købe solbriller til hele familien. Vi har både modeller til herrer, damer og børn, og til priser, hvor alle kan være med.

Uanset hvilken model, du vælger, kan du være sikker på, at du får solbriller af høj kvalitet, der kombinerer stil, komfort og beskyttelse. Uanset om I som familie planlægger en tur på stranden eller en udflugt i naturen, har vi solbrillerne, der opfylder hele familiens behov.

Besøg en af vores butikker i dag og oplev vores store udvalg af solbriller til hele familien. Vores personale står klar til at hjælpe jer med at finde de helt rigtige, så I kan skabe solrige minder sammen.

Beskyt dine øjne og styrk dit syn på solrige dage

Med solbriller med styrke kan du nyde solen uden at gå på kompromis med dit syn.

Hos CrossEyes kan du både få solbriller med og uden styrke – det er helt op til dig. Prisen for modeller med styrke er den samme, som hvis du køber en almindelig brille med styrke. Du kan frit vælge mellem alle vores stel i hele butikken – uanset om du vælger med eller uden styrke.

Med solbriller med styrke fra CrossEyes kan du kombinere funktion og stil uanset om du er nærsynet, langsynet eller har bygningsfejl. Vi tilpasser brillerne, så de passer til lige præcis dit behov.

Solbriller med styrke er særligt relevante for dig, som bruger briller til hverdag, og ønsker et lige så skarpt syn på solrige dage, som på ’almindelige’ dage. Det kan du få med solbriller med styrke fra CrossEyes.

De har dog også andre fordele, som fx:

  • Synskorrektion og solbeskyttelse i ét: Du får det bedste fra begge verdener: Solbeskyttelse og synskorrektion. Det betyder, at du kan se klart og skarpt samtidig med, at dine briller filtrerer skadelige UV-stråler fra solen.
  • Styrker dit syn i solen: Solens skarpe stråler kan være med til at forværre dine synsproblemer, hvis du i forvejen bruger briller. Her kan solbriller med styrke hjælpe med at forbedre din synsskarphed ved at reducere blænding og beskytte dine øjne mod anstrengelse.
  • Nemt og praktisk: Brillerne er en nem og praktisk løsning i hverdagen, da du undgår besværet med at have kontaktlinser på under dine briller.
  • Smart og trendy: Brillerne behøver ikke være kedelige. I hvert fald ikke, hvis du køber dem hos CrossEyes. Hos os behøver du ikke begrænse din stil blot fordi du skal have solbriller med styrke. Alle vores stel kan nemlig fås som solbriller med styrke, så du kan fremhæve din personlige stil samtidig med at du beskytter dine øjne.

Har du spørgsmål til vores udvalg – eller har brug for hjælp til rådgivning? Så tøv ikke med at kontakte os.