Solbriller

Alle vores stel kan laves til solbriller med solbrilleglas. Hvis du har noget bestemt i tankerne, så kig forbi din nærmeste butik, så hjælper vi dig med at bestille din drømme-solbrille hjem. Vi har tre priser på solbriller – med styrke, uden styrke og ready-to-wear.

oversize solbriller i sort på dame

Alle brille- og solbrillestel

Få et overblik over alle vores brillekollektioner her. Alle vores brillestel kan laves til solbriller. Du finder også vores RTW-solbrillekollektion, hvor modellerne er klar til brug med det samme.

se-solbrille-priser

Priser

Læs mere om vores priskoncept og se tilkøbsmuligheder.

Solbriller med styrke

Prisen for solbriller med styrke er det samme, som hvis du køber en brille med styrke – du kan se alle vores priser her. En solbrille med enkeltstyrke er 1.495 kr. hvis du bruger under +2 eller -2. Ønsker du en flerstyrkesolbrille og bruger du under +2 eller -2 er prisen 3.995 kr. Der er frit valg mellem alle stel i butikken, så du kan finde præcis det solbrillestel, du bedst kan lide.

Solbriller uden styrke

En solbrille uden styrke koster 1.050 kr. Her kan du vælge mellem en lang række forskellige glasfarver og -nuancer, så du kan skræddersy din solbrille præcis efter dit behov.

RTW-Solbrille

Du kan også vælge en solbrille fra vores ready-to-wear-kollektion. Her er glassene valgt på forhånd, så prisen er lidt lavere – 795 kr. En solbrille fra vores RTW-kollektion er klar til brug med det samme, så du får den med i hånden inden du forlader butikken.

runde og sorte solbriller på herre

Book tid til en gratis synsprøve

Når du køber briller eller solbriller hos os, er synsprøven gratis og inkluderet i prisen. Vores autoriserede optikere står klar til at rådgive dig og foretage en grundig synsprøve.