Runde briller

Runde briller til damer, herrer og unisex

Runde briller er en klassisk form, der passer til de fleste ansigter. Uanset om du er dame, herre eller noget midt imellem, har vi runde briller til enhver smag. Alle vores briller er unisex, så du kan altid vælge præcis det stel, du helst vil have.

I vores brillesortiment finder du både små runde briller, der giver et trendy og ungt look, og store runde briller, der er mere retroinspirerede. 

Passer til de fleste ansigtsformer

Runde briller er en tidløs klassiker, der passer til de fleste ansigtsformer. De runde briller fås i et væld af forskellige runde former, så du kan helt sikkert også finde et par, der passer til dig. Hos CrossEyes finder du dem desuden i forskellige slags materialer: Fra tynde og elegante metalstel til mere markerede og farverige acetatstel.

Vores runde briller kan både fås med og uden styrke. Gå på opdagelse i vores mange forskellige kollektioner her, eller book en gratis synsprøve hos din nærmeste butik

crosseyes briller acetat runde plastik farver
briller crosseyes rund transparent grøn acetat rusk
rund brille farverig skildpadde lyserød limited crosseyes
rusk crosseyes sort metal rund brille klassisk
briller solbriller crosseyes skildpadde acetat

John Lennons runde metalbrille

De runde briller kan spores helt tilbage til det 13. århundrede, og trækker spor op gennem historien, hvor de er blevet båret af en lang række fremtrædende personligheder. De fleste kender nok John Lennons kugle-runde metalstel, eller Harry Potters sorte. Men en rund brille behøver ikke give associationer til hverken Lennon eller Potter. Det handler om, hvilken rund form, man vælger, samt hvilket materiale, stellet er lavet i. 

Behagelige briller og et komfortabelt syn med runde briller

Runde briller har også den fordel, at glassets form giver et behageligt synsfelt, da den runde form fordeler vægten på stel og glas mere jævnt. Den runde brille er derfor særligt god til dig, der ønsker en komfortabel og klassisk brille i et tidløst design. 

Ønsker du en brille eller solbrille?

Hos CrossEyes har du altid frit valg mellem alle stel til samme pris – og prisen er inkluderet i den samlede pris på din brille. Du kan derfor frit vælge præcis det runde stel, du drømmer om. Du har også mulighed for at skræddersy din brille med de glas, der passer bedst til dig og din stil. Hvad enten du er til klare brilleglas, en solbrille med orange glas eller noget helt tredje. Dit runde brillestel kan bruges til det hele.