CrossEyes Light

Alle stel i Light-kollektionen er som det fremgår af navnet ultra lette. Du finder ikke et brillestel, som er ligeså let og fleksibel på en og samme tid som Light-stellene. Kollektionen består af klassiske modeller i matte farver, som passer til de fleste ansigtsformer. Stellene er designet med komfort i højsæde, så brillen har en yderst god holdbarhed.

Alle stel kommer med fleksible stænger, som let kan bøjes uden der sker noget med stangen. Stængerne er tynde og fylder ikke meget bag øret, som gør brillen let tilpaslig til alle ansigtsformer. Disse stel er særligt populære til dig, som ønsker en ultra let brille, der ikke fylder meget på ansigtet, og som samtidig kan holde til lidt af hvert.

cel1-c2-web
cel2-c1-web
celi5-c2-web
celi5-c3-web

Skærmbriller til din digitale livsstil

CrossEyes Light stellene er ideelle som skærmbriller. Stellet er let og yderst behagelig at have på. Du kan derfor uden problemer have den på hele dagen uden at føle gener.

Sidder du mere end 2 timer foran en skærm om dagen anbefales det at få skærmbeskyttelse (Blue coating) på dine brilleglas. På denne måde beskytter du dine øjne mod skærmens blå lys og du vil opleve, at du får mindre hovedpine og oplever ikke træthed og tørre øjne på samme måde, som hvis du benytter briller uden skærmbeskyttelse på.

Blue coating er et populært tilvalg for mange af vores kunder.

light-5