CrossEyes Limited

rundt og brunt brillestel fra limited

Alle stel i Limited-kollektionen findes kun i et begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du finder et stel, du godt kan lide. Kollektionen er kraftigt inspireret af tidens tendenser, og hvad der rører sig inden for for modeverdenen.

I kollektionen finder du et væld af former, farver og mønstre – nogle er helt simple, elegante og lyse i deres udtryk, mens andre er markante, mørke og iøjefaldende. Der er lidt til enhver smag, uanset om du foretrækker et klassisk eller et mere vovet stel.

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik, og vi tager forbehold for, at nogle stel kan være udsolgte. Bemærk, at det kun er de seneste kollektioner af Limited-stel, der vises her. Find din nærmeste butik her.

111019_banner_web_1200x350kb

Eksklusiv kollektion i flotte efterårsfarver. 

Lige nu finder du et eksklusivt udvalg på Limited-hylden, som er inspireret af nutidens trends, farver og materialer, og der produceres kun meget få styk af hver model.

crosseyes limited brille stel inspiration 70erne

Klassiske og tidløse acetatstel med flotte metaldetaljer. 

Inspireret af 70’erne med store oversize briller og briller med cateye. Kollektionen er ultra-limited og flere modeller kommer kun i ganske få eksemplarer.

Limited stel

Ultra limited must-haves. 

Et mix af acetat og metal med super fine detaljer, der giver stellene et elegant og let udtryk. Stellene er Limited edition, så vent ikke for længe med at prøve dem på – der er nemlig kun begrænset antal af hver model.

Book gratis synsprøve her
spring hinges limited brille stel blå fleksible stænger

Fleksible stænger og komfortabelt design.

Spring Hinges er en del af Limited-kollektionen, der kom i butikkerne i oktober 2018. De populære briller med bøjelige stænger passer til langt de fleste ansigtsformer. Stellene er utroligt lette og har en god pasform, så de er yderst behagelige at have på.