CrossEyes Limited

rundt og brunt brillestel fra limited

Alle stel i Limited-kollektionen findes kun i et begrænset antal, så du skal være hurtig, hvis du finder et stel, du godt kan lide. Kollektionen er kraftigt inspireret af tidens tendenser, og hvad der rører sig inden for for modeverdenen.

I kollektionen finder du et væld af former, farver og mønstre – nogle er helt simple, elegante og lyse i deres udtryk, mens andre er markante, mørke og iøjefaldende. Der er lidt til enhver smag, uanset om du foretrækker et klassisk eller et mere vovet stel.

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik, og vi tager forbehold for, at nogle stel kan være udsolgte. Bemærk, at det kun er de seneste kollektioner af Limited-stel, der vises her. Find din nærmeste butik her.

070219_stlstel_limited

Tynde og lette retro stålstel i et lækkert design. 

De lette stålstel er en del af Limited-kollektionen, der kom i butikkerne i februar og marts 2019. De fleste af stellene er unisex, og giver et simpelt og unikt udtryk. Du finder kun disse yderst Limited styles hos CrossEyes.

spring hinges limited brille stel blå fleksible stænger

Fleksible stænger og komfortabelt design.

Spring Hinges er en del af Limited-kollektionen, der kom i butikkerne i oktober 2018. De populære briller med bøjelige stænger passer til langt de fleste ansigtsformer. Stellene er utroligt lette og har en god pasform, så de er yderst behagelige at have på.

limited brille stel tortoise brun september

Farverige acetatstel med fine detaljer.

Limited-kollektionen fra september 2018 består af fine acetatstel i en lang række forskellige farver, der matcher efteråret. Der er leget med formerne, og du kan finde alt fra røde og brune til blonde-mønstrede grønne stel.

Book gratis synsprøve her