CrossEyes Nordic

sort og klassisk nordic brillestel

Lette briller i nordisk minimalistisk design

I CrossEyes Nordic-familien finder du simple stel i lækre designs fordelt på tre forskellige kollektioner: Nordic, Nordic Titanium og Rimless. Lad dig inspirere af den nordiske enkelhed herunder.

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik, og vi tager forbehold for, at nogle stel kan være udsolgte. Find din nærmeste butik her.

crosseyes nordic minimalistisk brille

Enkle stel i afdæmpede farver.

I Nordic-kollektionen finder du simple stel i lækre designs. Inspireret af Norden og den skandinaviske simplicitet for et minimalistisk udtryk, der passer til de fleste ansigtsformer. Er du til en afdæmpet brille uden for meget støj, kan du helt sikkert finde en god model i Nordic-kollektionen.

nordic klassisk titanium brillestel i sort

Robuste og lette briller – perfekt til hverdagens strabadser.

I samme familie som CrossEyes Nordic er CrossEyes Titanium. Stellene i denne kollektion er produceret i titanium, der er et yderst holdbart og let materiale. De forskellige modeller er holdt i samme farvepalette som resten af Nordic-kollektionen. Leder du efter et godt og robust stel til hverdagen, er Titanium måske noget for dig.

Book gratis synsprøve her
garniture brille rimless nordic titanium

Garniturestel i titanium – for den mest optimale synsoplevelse.

Rimless er en del af Nordic Titanium-kollektionen. Rimless består af lette garniturestel i titanium uden ramme omkring glasset, der sikrer den mest optimale synsoplevelse. De elegante og kantløse modeller afspejler den seneste trend inden for briller, og er det perfekte valg til især runde eller ovale ansigtsformer.