Skip to content

Salgsassistent hos CrossEyes Esbjerg

Kunne du tænke dig, at være med til at give kunderne en unik oplevelse og samtidig forbedre deres syn? Vi søger lige nu en passioneret og erfaren salgsentusiast til vores team hos CrossEyes Esbjerg.

Kunne du tænke dig, at være med til at give kunderne en unik oplevelse og samtidig forbedre deres syn? Vi søger lige nu en passioneret og erfaren salgsentusiast til vores team hos CrossEyes Esbjerg.

Hvad indebærer jobbet?
Som salgsassistent hos os vil du være en central del af vores team, hvor din naturlige interesse for salg og kundeservice vil skinne igennem. Din opgave bliver at sikre, at hver kunde får dækket deres individuelle optiske behov på bedste vis. Selvom du ikke behøver at være ekspert inden for optik fra starten, skal du være nysgerrig og villig til at lære. Det er en stilling på 20-30 timer.

Hvem leder vi efter?
Vi søger en person, der brænder for detailbranchen og elsker at give kunderne den bedste service. Du skal være konkurrenceminded og have en god forståelse for butikkens kommercielle aspekter. Samtidig værdsætter vi nysgerrighed, udadvendthed og evnen til at udvikle dig selv og butikken sammen med resten af teamet. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra salg eller optikerbranchen og synes, det er sjovt at have travlt. Vi er åbne for ansøgere i alle aldre – det vigtigste er, at du er en teamspiller.

Hvad kan vi tilbyde?
CrossEyes er mere end bare en optikerkæde – det er en familie, hvor vi løfter i flok og værdsætter positivitet og engagement. Du vil blive en del af et team, der arbejder tæt sammen og hvor du får mulighed for at bidrage med dine egne ideer og initiativer.


Sådan ansøger du
Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger til info@crosseyes.dk med emnefeltet ”Ansøgning Salgsassistent Esbjerg”. Vi afholder samtaler løbende, så søg allerede i dag! 

 Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte butikschef Vibeke Skytte på 31 40 77 97 eller COO Tommy Nygaard på 31 33 28 93.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

briller optiker solbriller esbjerg crosseyes kongensgade

Opbevaring af persondata

Når du sender os en opfordret ansøgning og CV til en opslået stilling, er det kun udvalgte medarbejdere med ansvar for rekrutteringen, der ser dine personoplysninger. Vi gemmer kun ansøgning og CV så længe det er nødvendigt, dvs. indtil stillingen er besat. 

Ønsker vi at gemme din ansøgning og CV fremadrettet, beder vi altid om dit forudgående samtykke. Vi opbevarer herefter ansøgning og CV i max. 6 måneder, hvorefter begge dele slettes. Ansøgning og CV gemmes i en beskyttet mappe, som kun de udvalgte medarbejdere har adgang til.

Sender du os en uopfordret ansøgning, beder vi altid om dit samtykke til at gemme din ansøgning samt CV, hvis dette har interesse. Med dit samtykke, opbevarer vi din uopfordrede ansøgning samt CV i max. 6 måneder med henblik på at kontakte dig, hvis vi får en ledig stilling der matcher dine kvalifikationer. Det er kun udvalgte medarbejdere med ansvar for rekrutteringen, der får adgang til din ansøgning samt CV, som gemmes i en beskyttet mappe.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage i forhold til opbevaring af både opfordret og uopfordret ansøgning og CV. Kontakt os på info@crosseyes.dk vedr. spørgsmål til dette.