CrossEyes Frederiksberg søger optiker

Velkommen til team Frederiksberg

CrossEyes har ligget i København i 10 år, og har en meget loyal kundegruppe, der kender og elsker vores briller. Butikken ligger på Godthåbsvej 6 midt på det dejlige Frederiksberg, hvor der hver dag er mange mennesker forbi.

Du kommer til at indgå i et sammentømret team med en butikschef, en optiker og en optikerstuderende. Teamet lægger stor vægt på det sociale sammenhold i butikken.

Vi er fleksible i forhold til antallet af timer, og du har både mulighed for deltid eller fuldtid. Det vigtigste for os er, at du har lyst til at blive en del af teamet på Godthåbsvej.

Vi tilbyder

 • En deltids- eller fuldtidsstilling, afhængig af dine ønsker.
 • En konkurrencedygtig lønpakke med pension og branchens bedste sundhedsforsikring.
 • Rabatter for medarbejdere samt familie.
 • Et uformelt arbejdsmiljø hvor der er plads til at blive hørt.
 • En flad organisationsstruktur hvor alle idéer og inputs er velkomne.
 • En travl og varieret hverdag i et inspirerende miljø.
 • Solid opbakning fra vores hovedkontor vedr. produkter, IT, salg og drift.
 • Glade og tilfredse kunder, der har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Din profil

 • Du er optikeruddannet med kontaktlinseautorisation og har erfaring fra en lignende stilling. Erfaring og et godt kendskab til branchen er en fordel.
 • Du sætter en ære i at komme grundigt omkring kundens synsbehov. Vi afsætter altid 30 minutter til en synsprøve, så du har god tid til at behovsafdække.
 • Du er udadvendt, positiv og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker.
 • Du er forandringsparat, da der ikke er langt fra tanke til handling.
 • Du kan både arbejde selvstændigt og indgå som en del af et team. Hos CrossEyes løfter vi opgaverne i flok, og vi hjælper hinanden, hvor vi kan.
frederiksberg-nye-billeder6
Velkommen hos CrossEyes Frederiksberg

En virksomhed med fart på

“Fra ledelsens side har vi et ønske om at involvere og inddrage butikken og medarbejdere lokalt, da vi mener, det fremmer arbejdsglæde og engagement. Du kan blandt andet sammen med dit team have stor indflydelse på stelsortimentet i butikken, lokale events, gode idéer og tiltag som kan anvendes både lokalt og på kædeplan.

Vi har en høj grad af omstillingsparathed og hurtig eksekvering på opgaver og kampagner, samt stærk sparring på tværs i organisationen. Den flade struktur bringer medarbejderne tæt sammen, uanset om man er i butik eller på hovedkontoret. Vi arbejder som ét stort team. Hos CrossEyes vil du få mulighed for at blive direkte involveret i diverse processer og udviklingen af din lokale butik, og vi kridter banen op sammen med dig.”

– Tommy Nygaard, COO

 

Hverdagen hos CrossEyes

Din fornemmeste opgave hos CrossEyes er at skabe gode kunderelationer i samarbejde med resten af teamet. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre kundetilfredsheden og bygge videre på de relationer, vi allerede har. Vores kunder er meget tilfredse og anbefaler os i høj grad til deres netværk, og det skal du hjælpe med at videreføre.

I praksis kommer du til at arbejde med kvalitetsglas fra en af Europas største glasproducenter. Vores stel er af eget mærke og føres kun i CrossEyes’ butikker. Priserne er faste, lave og med alt inkluderet, så kunden ved altid, hvad de skal betale på forhånd.

Er du vores nye optiker?

Send os en mail med ansøgning, CV og evt. anbefalinger til info@crosseyes.dk. Husk at skrive ”Ansøgning optiker Frederiksberg” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Retail Manager Ellen Eriksen på tlf. 30 51 63 53.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.