Studiebriller

Til dig der er studerende, ofte læser bøger eller tilbringer mange timer foran en skærm

En studiebrille eller en skærmbrille er specielt tilpasset nærarbejde, fx hvis du læser meget i bøger eller tilbringer mange timer foran en skærm hver dag. En studiebrille har nederst i brilleglasset en lille plusstyrke, som hjælper øjet til bedre at slappe af. Det er ikke en flerstyrkebrille, men en enkeltstyrkebrille med en form for “læsefelt” nederst i glasset. Brillen kan fås både med og uden styrke.

Studiebrillen er særligt god til dig, der har problemer med:

  • Tørre eller trætte øjne
  • Har svært ved at koncentrere dig
  • Hovedpine eller nakkesmerter
  • Har svært ved at se ting på længere afstand efter en dag med hovedet i bøgerne eller foran skærmen
  • Hurtigt bliver tung i hovedet, når du læser

Er du i tvivl, om en studiebrille kan hjælpe dig, så tag en snak med vores autoriserede optiker, der rådgiver og vejleder, så du kan få den helt rigtige løsning til dit brillebehov og din livsstil.

nyheder

Er en studiebrille kun til studerende?

Nej, en studiebrille kan bruges af alle, der ofte sidder meget foran en skærm eller læser. Det kan fx være:

  • Teenageren, der tilbringer tid på sociale medier flere timer om dagen.
  • Gameren, der tilbringer mange timer med spil foran computeren
  • Influenceren, der bruger meget tid på at redigere billeder på mobilen
  • Barnet i skolealderen, som slapper af med tablet efter en lang dag. Husk, at børn under 10 år først skal forbi øjenlægen og have tjekket synet.

Hvad koster en studiebrille?

En enkeltstyrkebrille med en styrke på under +2 eller -2 med Pulseo koster kun 2.795 kr. Her kan anti-blue skærmbeskyttelse tilkøbes for 500 kr., hvis du ønsker optimal beskyttelse mod det skadelige blå lys fra skærmen. Priserne er med alt inkluderet: Synsprøve, letvægtsglas, hærdning, anti-refleks, bygningsfejl og frit valg mellem alle stel.

Få en ny brille til prisen for en kop kaffe pr/md

Du har også mulighed for at betale din brille via delbetaling, uden ekstra renter og gebyrer. Du betaler som udgangspunkt din brille af over 30 måneder, og du kan frit vælge alle de briller, du ønsker. Jo flere briller, du vælger, jo flere penge sparer du på kontantprisen. Vælg fx 2 par enkeltstyrkebriller fra kun 95 DKK pr/md.