Optiker og butikschef i CrossEyes Silkeborg, Christian Svendsen

Hvordan er CrossEyes som arbejdsplads?

“Fra hjertet, så er CrossEyes en af de bedste arbejdspladser, jeg har haft. Der er plads til, at alle bliver set og hørt i CrossEyes, og det gør, at alle føler sig motiveret og ser et formål med deres arbejde. Jeg er personligt enormt glad for den gode sparring, der er med kollegaer på tværs af butikkerne samt kollegaerne på hovedkontoret. Der er ikke langt fra tanke til handling, og det gør arbejdet sjovere – og har været en af de helt store forskelle ved at komme fra en stor optikerkæde, hvor der ofte var mange mellemled.

Det bedste ved arbejdet i CrossEyes er den frihed, der bliver givet til medarbejderne – frihed under ansvar, hvilket giver et enormt godt arbejdsmiljø. Derudover det fantastiske kollegaskab der er, hvor jeg nærmest føler, at vi er en lille familie. Man interesserer sig for hinanden – og for de fleste er det mere end bare et kollegaskab.”

optiker christian svendsen crosseyes butikschef

Hvordan ser en god arbejdsdag ud?

“En god arbejdsdag er for mig en dag med fart over feltet, hvor der hele tiden er opgaver, der skal løses. Kunderne betyder en del for mig, og når jeg kan se, at en kunde har forladt butikken med et større smil, end de kom ind med, så bliver jeg glad. Samtidig skal opgaverne ikke blive for ensformige – heldigvis ved man aldrig hvilken opgave, der venter forude, hverken set med mine briller som optiker eller som butikschef.”

Hvordan gør du en forskel med dit arbejde?

“Jeg gør en stor forskel for de kunder, som kommer ind med synsproblemer, hvor man virkelig kan mærke, at det arbejde, man har gjort, gør en livsændrende forskel for kunden. Derudover gør jeg en stor forskel i mine medarbejderes hverdag ved at sørge for, at stemningen på arbejdspladsen er god, og at alle er trygge i deres hverdag. Som leder skal man regne med, at man er en af de personer, som medarbejderne er allernærmest med, udover den tætteste familie.”