hurra

Kom til fødselsdag hos CrossEyes 

Hip hurra, det er vores fødselsdag! Det er nu 14 år siden, at vi slog dørene op til den første CrossEyes-butik på en solrig aprildag i 2010 – og det skal selvfølgelig fejres! Derfor kan du lige nu spare 50% når du vælger vores Premium+ eller Exclusive-glas*.

Hos CrossEyes får du altid frit valg mellem alle stel – inkluderet i den samlede pris på dine briller. Du kan derfor vælge præcis dét stel, der passer bedst til dig og din stil.

bestil-din-gratis-synstest-her

Gave til dig: Spar 50% på Premium+ og Exclusive-glas

Enkeltstyrkebrille 50% rabat
Flerstyrkebrille Premium+ 50% rabat
Flerstyrkebrille 50% rabat

🎁 Bruger du flerstyrkebriller, kan du lige nu få vores Premium+ glas til kun 2.497,5 DKK med alt inkluderet (normalpris: 4.995 DKK). Med Premium+ glas får du et bredt afstandsfelt, mellemfelt og læsefelt, der sikrer dig en større komfort i hverdagen.

🎁 Du kan også vælge vores Flerstyrke Exclusive til kun 3.497,5 DKK med alt inkluderet (normalpris 6.995 DKK). Exclusive er til dig, der ønsker det bedste glas på markedet med et unikt glasdesign og en ultrakort tilvænningstid.

🎁 Bruger du enkeltstyrkebriller,  kan du få Enkeltstyrke Premium+ til 997,5 DKK med alt inkluderet (normalpris: 1.995 DKK). Her får du en enkeltstyrkebrille med tyndere glas og en bedre overfladebehandling, der giver en pænere glasløsning og bedre synskomfort.

 

Med i prisen får du altid synsprøve, valgfrit kvalitetsstel, letvægtsglas, overfladebehandling, hærdning, antirefleks og bredt læsefelt (til dig der bruger flerstyrke). Derudover får du altid gratis service på din brille, hvis du har brug for at få den rettet til, skiftet næsepuder eller lignende.

Det starter med en gratis synsprøve

Start med at bestille en tid til en synsprøve hos din nærmeste CrossEyes-butik. Du kan gøre det nemt og hurtigt med vores online bookingsystem lige her, eller du kan ringe til din lokale butik og få dem til at booke tiden for dig. Du finder en liste over alle vores butikker her.

Synsprøven foretages af en af vores autoriserede optikere, som guider dig til den bedste løsning til dine synsbehov.

*Tilbuddet gælder på alle vores Premium+ og Exclusive-produkter. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Gælder i perioden 18.04.2024 til og med 08.06.2024