Hip hurra, det er vores fødselsdag! Det er nu 14 år siden, at vi slog dørene op til den første CrossEyes-butik på en solrig aprildag i 2010 – og det skal selvfølgelig fejres! Derfor kan du lige nu spare 50% når du vælger vores Premium+ eller Exclusive-glas*. Hos CrossEyes får du altid frit valg mellem alle stel – inkluderet i den samlede pris på dine briller. Du kan derfor vælge præcis dét stel, der passer bedst til dig og din stil.

GAVE TIL DIG

Spar 50% på Premium+ eller Exclusive-glas

Spar 50% på dine nye briller

  • Bruger du flerstyrkebriller, kan du lige nu få vores Premium+ glas til kun 2.497,5 DKK med alt inkluderet (normalpris: 4.995 DKK). Med Premium+ glas får du et bredt afstandsfelt, mellemfelt og læsefelt, der sikrer dig en større komfort i hverdagen.

  • Du kan også vælge vores Flerstyrke Exclusive til kun 3.497,5 DKK med alt inkluderet (normalpris 6.995 DKK). Exclusive er til dig, der ønsker det bedste glas på markedet med et unikt glasdesign og en ultrakort tilvænningstid.

  • Bruger du enkeltstyrkebriller,  kan du få Enkeltstyrke Premium+ til 997,5 DKK med alt inkluderet (normalpris: 1.995 DKK). Her får du en enkeltstyrkebrille med tyndere glas og en bedre overfladebehandling, der giver en pænere glasløsning og bedre synskomfort.

Med i prisen får du altid synsprøve, valgfrit kvalitetsstel, letvægtsglas, overfladebehandling, hærdning, antirefleks og bredt læsefelt (til dig der bruger flerstyrke). Derudover får du altid gratis service på din brille, hvis du har brug for at få den rettet til, skiftet næsepuder eller lignende.

Det starter med en synsprøve

Start med at bestille en tid til en synsprøve hos din nærmeste CrossEyes-butik. Du kan gøre det nemt og hurtigt med vores online bookingsystem, eller du kan ringe til din lokale butik og få dem til at booke tiden for dig. Du finder en liste over alle vores butikker her. Synsprøven foretages af en af vores autoriserede optikere, som guider dig til den bedste løsning til dine synsbehov.

Når du ankommer til din synsprøve, vil vores venlige personale tage imod dig og sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas. Optikeren vil foretage en række tests for at vurdere dit syn og din øjensundhed. Dette inkluderer målinger af din synsstyrke og en undersøgelse af øjets indre strukturer.

Baseret på synsprøvens resultater vil optikeren diskutere de forskellige muligheder med dig, hvad enten det drejer sig om briller, kontaktlinser eller andre synskorrektioner. Vi tilbyder et bredt udvalg af stilfulde og moderne brillestel, så du kan finde et par, der passer perfekt til både dit syn og din personlige stil.

Hos CrossEyes er vores mål at give dig en helhedsorienteret synsplejeoplevelse.

 

*Tilbuddet gælder på alle vores Premium+ og Exclusive-produkter. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Gælder i perioden 18.04.2024 til og med 15.06.2024