Enkeltstyrkebriller

Til dig der bruger eller skal bruge enkeltstyrkebriller

Enkeltstyrkebriller er til dig, der kun har brug for én styrke i dit brilleglas. Du kan sagtens bruge to forskellige styrker på hhv. højre og venstre øje. Så længe det er samme styrke i hele glasset, er der tale om enkeltstyrke. Har du brug for briller med flerstyrke, kan du læse mere her.

Vi har tre forskellige glas til enkeltstyrkebriller. Derudover er det muligt at vælge fx tyndere glas, hvis du har meget høje styrker, eller har valgt et tyndt brillestel. Du kan også vælge at opgradere dine glas med en overfladebehandling skræddersyet til dine behov, fx skærmbeskyttelse eller farveskift.

briller brillestel glas

Enkeltstyrkebriller hos CrossEyes

Enkeltstyrke Premium+

Enkeltstyrke Premium+ er til dig der ønsker tyndere glas og mere lethed til din brille. Premium+ giver et pænere glas og har færre sløringer i glaskanten på grund af det digitalt slebne design.

Enkeltstyrke Basic

Enkeltstyrke Basic-glas er til dig, der skal have en brille for første gang. Basic-glassene sikrer en naturlig og stabil synsoplevelse, og er især rigtig god til dig, der ikke har så høje styrker.

Hvilke glas skal du vælge?

Hvilken type glas, du skal vælge, afhænger af dine styrker og dine synsbehov. Sammen med optikeren finder I den løsning, der bedst passer til din livsstil og dine behov. Tænk gerne over, hvad du ønsker af din kommende brille, og hvornår du bruger din brille i hverdagen. Sidder du meget foran en skærm? Bruger du kun din brille til aflastning om aftenen? Eller har du andre behov, der skal tages højde for? Husk at nævne det til synsprøven, så kan optikeren bedre guide dig i forhold til det glas, det passer bedst til dig. Du kan booke tid til en gratis synstest her

Mulighed for delbetaling

Du har mulighed for at betale dine briller pr. måned gennem CrossEyes Pay. Hør mere om dette i butikken.