Moderne optiker i Esbjerg

Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen. Hos CrossEyes i Esbjerg tager Vibeke, Linda, Julie, Helle og Louise imod dig.

Her er hvad du kan forvente fra os:

  • En grundig synsprøve af vores autoriserede optiker.
  • Du bliver oplyst om din styrke.
  • Samme pris på alle stel – så du kan frit vælge det perfekte par briller.
  • Unikke stel – så du altid er med på den nyeste mode.
Leder du efter solbriller eller kontaktlinser, så kan vi også hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig – og ikke mindst hjælpe dig med at rette det rette par briller.

Kongensgade 74A, 6700 Esbjerg

esbjerg@crosseyes.dk

+45 31 40 77 97

Følg CrossEyes Esbjerg på Facebook.

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag: 
10.00 – 18.00

Lørdag: 
10.00 – 14.00

Mandag – torsdag:
10.00 – 17.30

Fredag: 
10.00 – 18.00

Lørdag: 
10.00 – 14.00

briller optiker solbriller esbjerg crosseyes kongensgade

Book din gratis synstest hos CrossEyes Esbjerg

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

    var widget = new SimplybookWidget({"widget_type":"iframe","url":"https:\/\/crosseyes.simplybook.it","theme":"creative","theme_settings":{"timeline_show_end_time":"0","timeline_modern_display":"as_slots","timeline_hide_unavailable":"1","index_page_content_grid":"[{\"template\":\"col_25_50_25\",\"items\":[\"timetable\",\"about-us\",\"contacts\"]}]","hide_past_days":"0","sb_base_color":"#c7c1b2","display_item_mode":"block","booking_nav_bg_color":"#c7c1b2","body_bg_color":"#ffffff","sb_review_image":"","dark_font_color":"#3a4445","light_font_color":"#ffffff","btn_color_1":"#c7c1b2","hide_img_mode":"0","show_sidebar":"1","sb_busy":"#c7b3b3","sb_available":"#8bd9a1"},"timeline":"flexible","datepicker":"top_calendar","is_rtl":false,"app_config":{"clear_session":0,"allow_switch_to_ada":0,"predefined":{"provider":"6","location":"11"}}});

Find vej

Optiker i Esbjerg

Vi bakker op om lokalsamfundet

Hvis du er fra Esbjerg, eller en anden by i Vestjylland, som fx Ribe, Varde eller Ringkøbing, og er på udkig efter et par nye, smarte briller til billige penge, så synes vi, at du skal tage et smut forbi vores butik i Esbjerg. Hos CrossEyes ser vi nemlig os selv som hele Esbjergs lokale optiker.

For os er det helt afgørende at være lokalt forankret og have en tæt relation til den lokale befolkning i Esbjerg. Det er bl.a. også derfor, vi støtter byens lokale fodboldhold, Esbjerg fB, hvor vi leverer både linser og briller til holdets dygtige spillere, og skærmbriller til klubbens administrative personale på kontoret. Det er vi stolte af.

Hvis du oplever problemer med at se ordentligt, når Esbjerg fB kommer blæsende, så kan det måske være et tegn på, at du har behov for en synsprøve. Det kan du få hos CrossEyes Esbjerg – ganske gratis og uforpligtende. Du kan booke din gratis synstest direkte her på vores hjemmeside, eller du kan møde op uden en aftale i vores butik på Kongensgade. Her vil du blive mødt af vores søde og dygtige personale, som står klar til at give dig en grundig synsprøve. Hvis du i forvejen har briller eller kontaktlinser, så husk at medbringe disse. 

Find et stort udvalg af briller hos din optiker i Esbjerg

Hos CrossEyes – din lokale optiker i Esbjerg – møder du autoriserede optikere med flere års erfaring. Vi har fokus på høj service og faglighed, da vi tror på, at det er det, der sikrer vores kunder de bedste resultater, og ikke mindst den bedste oplevelse, når de kommer i vores butik. Vi har den grundholdning, at der findes en løsning på alle synsproblemer, og vi giver ikke op, før vi har fundet en løsning, som tilgodeser dine behov og ønsker. 

Noget af det, der er særligt ved CrossEyes er, at vi har gjort det enormt nemt for dig at købe nye briller hos os. Vi har nemlig faste, lave priser på alle vores briller. Prisen du betaler afhænger derfor udelukkende af dine styrker og behov. Det mener vi, er nemt og overskueligt. 

Vi har desuden mange forskellige typer briller at vælge imellem i vores sortiment, og vi får løbende nye modeller ind, så der altid er noget nyt og spændende at vælge imellem. Hos os kan du både få et par briller i et tidløst og klassisk design, samt briller i et trendy og moderne design, til dig, som ønsker din egen unikke stil. Du finder derfor helt sikkert et par nye briller hos os, som matcher din personlige stil og præference. 

Det kan også være, at dine nuværende briller blot trænger til nye glas, men at selve stellet intet fejler. I så fald hjælper vi dig gerne med at udskifte dem. Vi kalder konceptet for CrossEyes Recycled, og det går i al sin enkelthed ud på, at vi skifter glassene i dine nuværende briller, så du kan genbruge dit brillestel, hvis det ikke fejler noget. Det er både godt for miljøet og ikke mindst for din pengepung.