CrossEyes Bambus

bambus brillestel i brun med bro

Vores bambusstel er en del af Limited-kollektionen, og der findes derfor kun et begrænset antal af hver model. Bambusstellene forandrer sig lidt ved brug, så du får en helt unik brille, hvis du vælger dette materiale. Bambusbrillen er god til dig, der ønsker en fed brille med et twist. Brug bambusbrillen som et statement-stel eller som en anderledes og unik solbrille.

Vi gør opmærksom på, at udvalget kan variere fra butik til butik, og vi tager forbehold for, at nogle stel kan være udsolgte. Find din nærmeste butik her.

bambus-image1
rocks-web-grey

Stellene i vores bambuskollektion er lavet af naturmateriale. Dette gør, at hvert stel er unikt. Formen og kvaliteten er ens for alle produkter, men årene i træet eller farven kan differentiere en lille smule, hvilket gør stellene til noget helt særligt.

Beregn din pris her

Priser fra 1.495 ink. glas, stel og overfladebehandlinger.

Design din egen solbrille

Bambusstellene fungerer virkelig godt som solbrillestel. Vælg dit favoritstel og sæt dit personlige præg ved selv at vælge hvilken farve solglas, du ønsker i din brille. Vores personale hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning, så du får det helt perfekte match. Læs mere om vores priser her.

CEL13-C1-solbriller