CrossEyes Aarhus søger chefoptiker

Midt på Store Torv i hjertet af Aarhus C, med Aarhus Domkirke som nabo, ligger CrossEyes Aarhus. Når du træder ind i butikken, bliver du mødt af store, lyse vinduer, der lader solen skinne ind hele dagen. På de lyse birketræshylder står vores mange forskellige stel fremvist – og der kommer nye hjem hver måned. 

Hverdagen hos CrossEyes

Som chefoptiker skal du have en interesse i at gå forrest. I tæt samarbejde med butikschefen får du ansvaret for at få den kommercielle del til at fungere i butikken. Du får det primære ansvar for den optiske del, hvor du skal have et indgående kendskab til alle vores produkter.

Du får en aktiv rolle på gulvet, og du skal være med til at sikre og øge salget i butikken. Du skal kunne inddrage, motivere og lede teamet, så I sammen når i mål.

I praksis kommer du til at arbejde med kvalitetsglas fra en af Europas største glasproducenter. Vores stel er af eget mærke og føres kun i CrossEyes’ butikker. Priserne er faste, lave og med alt inkluderet, så kunden ved altid, hvad de skal betale på forhånd.

I CrossEyes Aarhus kommer du til at indgå i et sammentømret team bestående af en butikschef, en salgsassistent og to optikere.

Vi tilbyder

 • Fast timeantal på mellem 30 og 37 timer ugentligt, afhængig af dine ønsker.
 • En konkurrencedygtig lønpakke med pension og branchens bedste sundhedsforsikring.
 • Rabatter for medarbejdere samt familie.
 • Et uformelt arbejdsmiljø hvor der er plads til at blive hørt.
 • En flad organisationsstruktur hvor alle idéer og inputs er velkomne.
 • En travl og varieret hverdag i et inspirerende miljø.
 • Solid opbakning fra vores hovedkontor vedr. produkter, IT, salg og drift.

Din profil

 • Du er optikeruddannet med kontaktlinseautorisation og har erfaring fra en lignende stilling. Du behøver ikke have ledererfaring – vigtigst for os er, at du har et ønske om at lære og samtidig udvikle dig og tage ansvar.
 • Du er nysgerrig, omstillingsparat og klar på at udvikle dig selv og dit team.
 • Du er struktureret, disciplineret og har et godt overblik.
 • Du har et højt drive, en positiv attitude og ved, hvad der er godt købmandskab.
Velkommen hos CrossEyes Aarhus
crosseyes limited brille stel grønne acetat

En virksomhed med fart på

“Fra ledelsens side har vi et ønske om at involvere og inddrage butikken og medarbejdere lokalt, da vi mener, det fremmer arbejdsglæde og engagement. Du kan blandt andet sammen med dit team have stor indflydelse på stelsortimentet i butikken, lokale events, gode idéer og tiltag som kan anvendes både lokalt og på kædeplan.

Vi har en høj grad af omstillingsparathed og hurtig eksekvering på opgaver og kampagner, samt stærk sparring på tværs i organisationen. Den flade struktur bringer medarbejderne tæt sammen, uanset om man er i butik eller på hovedkontoret. Vi arbejder som ét stort team. Hos CrossEyes vil du få mulighed for at blive direkte involveret i diverse processer og udviklingen af din lokale butik, og vi kridter banen op sammen med dig.”

– Tommy Nygaard, COO

Er du vores nye chefoptiker?

Send os en mail med ansøgning, CV og evt. anbefalinger til info@crosseyes.dk. Husk at skrive ”Ansøgning chefoptiker Aarhus” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Retail Manager Ellen Eriksen på tlf. 3051 6353.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.