Vores priser

Når du skal købe briller hos CrossEyes afhænger prisen af, om du har brug for en enkeltstyrkebrille eller en brille med glidende overgang. Sammen med vores autoriserede optikere finder I den glasløsning, der passer bedst til dig og dine behov. Uanset hvad du vælger, får du altid synsprøve, letvægtsglas og valgfrit stel inkluderet i den samlede pris på dine briller. 
Se vores store udvalg af brillestel her.

Vores priser inkluderer: Synsprøve, kvalitetsstel, letvægtsglas, overfladebehandling, bredt læsefelt, service, hærdning og anti-refleks.

Vi tilbyder desuden også komplette priser på kørebriller, skærmbriller enkeltstyrke/flerstyrke og børnebriller. Hør mere i din lokale CrossEyes.

Flerstyrke Basic hos CrossEyes
Enkeltstyrke børnebrille hos CrossEyes
Enkeltstyrke Basic hos CrossEyes

Delbetaling uden renter og gebyrer

crosseyes limited brille guld metal næsepuder

Foretrækker du at dele betalingen af dine briller op i bidder? Intet problem. Med CrossEyes Pay tilbyder vi en rente- og gebyrfri afdragsordning, hvor du kun betaler prisen på dine briller. Du vælger selv, om du ønsker at dele betalingen op i 2, 4, 5 eller 10 måneder.

*Alle brillekøb inkluderer en momsfri faglig ydelse i form af en komplet og udvidet synsprøve. Ønsker du at få foretaget en synsprøve kun med henblik på at få resultatet udleveret, skal du betale for synsprøven.

 

Tilpas din brille hos CrossEyes