Din optiker i Aalborg

Det kan være svært at tage skridtet til at få nye briller – det ved vi om nogen. Hos CrossEyes i Aalborg tager Mia, Jacob, Clara og Emma imod dig.

Her er hvad du kan forvente fra os:

  • En grundig synsprøve af vores autoriserede optiker.
  • Du bliver oplyst om din styrke.
  • Samme pris på alle stel – så du kan frit vælge det perfekte par briller.
  • Unikke stel – så du altid er med på den nyeste mode.
Leder du efter solbriller eller kontaktlinser, så kan vi også hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig – og ikke mindst hjælpe dig med at rette det rette par briller.

Nørregade 2A, 9000 Aalborg

aalborg@crosseyes.dk

+45 31 33 61 80

Følg CrossEyes Aalborg på Facebook

crosseyes aalborg nørregade briller optiker

Vores åbningstider

Vores åbningstider

Mandag – onsdag:
10.00 – 17.30

Torsdag:
09.00 – 17.30

Fredag: 
10.00 – 18.00

Lørdag: 
10.00 – 15.00

Mandag – onsdag:
10.00 – 17.30

Torsdag:
09.00 – 17.30

Fredag: 
10.00 – 18.00

Lørdag: 
10.00 – 15.00

kvinder medarbejdere personale crosseyes butik karriere

Book din gratis synstest hos CrossEyes Aalborg

Vil du gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en gratis synsprøve af vores autoriserede optiker. Book blot en tid i vores kalender nedenfor. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Synsprøve (briller): Hvis du har briller i forvejen, så medbring disse ved synsprøven. Er du kontaktlinsebruger, og ønsker du at booke tid til en brillesynsprøve, skal du huske at tage dine kontaktlinser ud min. 2 timer før synsprøven.

Synsprøve (kontaktlinser): Husk at have dine kontaktlinser i, når du møder op til kontaktlinsesynsprøven.

    var widget = new SimplybookWidget({"widget_type":"iframe","url":"https:\/\/crosseyes.simplybook.it","theme":"creative","theme_settings":{"timeline_show_end_time":"0","timeline_modern_display":"as_slots","timeline_hide_unavailable":"1","index_page_content_grid":"[{\"template\":\"col_25_50_25\",\"items\":[\"timetable\",\"about-us\",\"contacts\"]}]","hide_past_days":"0","sb_base_color":"#c7c1b2","display_item_mode":"block","booking_nav_bg_color":"#c7c1b2","body_bg_color":"#ffffff","sb_review_image":"","dark_font_color":"#3a4445","light_font_color":"#ffffff","btn_color_1":"#c7c1b2","hide_img_mode":"0","show_sidebar":"1","sb_busy":"#c7b3b3","sb_available":"#8bd9a1"},"timeline":"flexible","datepicker":"top_calendar","is_rtl":false,"app_config":{"clear_session":0,"allow_switch_to_ada":0,"predefined":{"provider":"2","location":"11"}}});

Find vej

Optiker i Aalborg

Dygtige og veluddannede optikere i Aalborg

Hos CrossEyes – din lokale optiker i Aalborg – har vi fokus på høj faglighed, kompetent rådgivning og personlig betjening. Vores dygtige og veluddannede optikere står altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige briller – uanset om du er på udkig efter enkeltestyrkebriller, flerstyrkebriller, kontaktlinser, læsebriller, solbriller, skærmbriller eller hvad du end måtte have behov for. 

Hos CrossEyes i Aalborg står vi for høj faglighed, som vi sikrer gennem videreuddannelse og løbende kurser af vores personale. For os at det afgørende, at du får en grundig vejledning i dit valg af briller, så du får en brille, som giver dig et optimalt syn. Vores fornemmeste opgave er at finde den løsning, der passer bedst til dine ønsker og behov. 

For os er det dog ikke kun vigtigt, at du får det bedste og skarpeste syn. Det er også vigtigt, at du ser godt ud og føler dig tilpas med dine briller. Derfor har vi også fokus på at finde nogle briller til dig, som passer til din personlige stil og din ansigtsform. Det kan ofte være svært at afgøre, hvilke briller der kæder dig bedst. Derfor gør vi meget ud af, at vi også finder et par briller til dig, som du synes om, og som du har lyst til at have på. Vi mener nemlig, at det skal være inspirerende at finde nye briller.

CrossEyes - vi er din lokale optiker i Aalborg

Hvis du er fra Nordjylland, og er på udkig efter en optiker i Aalborg, er du kommet til det helt rette sted. Vores lokale kunder betyder meget for os. Det er vigtigt for os, at vi er stærkt forankret i lokalsamfundet og vellidt blandt aalborgenserne. Når du træder ind i vores butik i Aalborg, vil du med det samme kunne mærke den hyggelige stemning. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt tilpas, når du er på besøg hos os.

I vores butik i Aalborg lægger vi stor vægt på gode relationer, nærhed og personlig betjening. Derfor tør vi også godt sige, at du får en ekstra god service, når du benytter en lokal optiker i Aalborg. Vi tror nemlig på, at personlig rådgivning og individuelle løsninger er det, der giver de bedste resultater for dig.

Det gælder ikke mindst de rent praktiske fordele der ligger i, at vælge en optiker, som befinder sig tæt på hvor du selv bor. Skulle der ske noget med dine briller eller kontaktlinser, eller har du spørgsmål eller brug for vejledning, kan du hurtigt og nemt besøge os i butikken, hvor vi naturligvis altid står til rådighed. 

Vi ser frem til at møde dig i vores butik i Aalborg, og give dig en personlig service ud over det sædvanlige. På gensyn hos din lokale optiker i Aalborg.