Vi holder midlertidigt lukket

Grundet den aktuelle COVID-19-situation i Danmark og på baggrund af regeringens anbefalinger, har vi valgt at lukke vores butikker midlertidigt. Dette sker af hensyn til både dig og vores ansatte i butikkerne, idet vi alle har et medansvar for at mindske virus-spredningen i vores samfund.

Vi håber på din forståelse og opbakning omkring dette.

Bestilt briller – men ikke modtaget dem endnu?

Hvis du har bestilt briller i en af vores butikker, må du på nuværende tidspunkt desværre afvente med at modtage disse. Vi laver altid ved udlevering af nye briller en grundig tilpasning for, at du får det optimale udbytte af din nye brille, og denne tilpasning er på nuværende tidspunkt ikke muligt for os at foretage grundet de skærpede krav til afstand mellem kunde og ansat.

Vi følger anbefalingerne nøje og vil naturligvis løbende holde dig opdateret, hvis der sker ændringer eller vi atter åbner op i vores butikker igen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen igen på den anden side af denne ekstraordinære situation.

Kontakt CrossEyes

Send os en besked

Skulle du have yderligere spørgsmål til en eksisterende bestilling, så er du velkommen til at sende os en mail eller ringe på tlf. 6122 3133. Ved travlhed på telefonen, så send os en mail og vi vil vende retur hurtigst muligt.