Spar 30% på hele butikken

Bliv sommerferieklar med nye briller eller solbriller

Kalenderen siger “sommer”, og det er er ved at være nu, hvis du skal nå at have et par nye briller eller solbriller med på ferien. Vi giver dig 30% på hele butikken, når du vælger en brille med et af vores tilkøb på min. 1.000 DKK..

Frit valg mellem alle stel

Hos CrossEyes får du altid frit valg mellem alle stel inkluderet i prisen. Alle stel koster det samme, så du kan finde præcis den brille, der passer bedst til dit ansigt og din stil. Vi står naturligvis klar til at hjælpe og guide dig.

Skræddersy din brille præcis efter dine behov

Hos CrossEyes er vores vigtigste formål at hjælpe dig til et konstant godt syn. Derfor tilbyder vi en række tilkøb, så du kan skræddersy din brille præcis efter dine behov.

  • Vælg fx en enkeltstyrkebrille med køreglas og spar 30% på hele brillekøbet. Normalpris: 2.795 DKK. Pris nu: 1.956 DKK (styrke under 2).
  • Vælg fx en flerstyrkebrille med Premium+ glas og Premium-beskyttelse og spar 30% på hele brillekøbet. Normalpris: 6.495 DKK. Pris nu: 4.546 DKK (styrke under 2).

Du finder alle vores priser og tilkøb her.

*Tilbuddet inkluderer: Køb en brille med et tilkøb på min. 1.000 DKK og spar 30% på dit samlede brillekøb. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Tilbuddet gælder til og med 18/08-2022.