Gratis solbrille når du køber en livsstilspakke

briller solbriller brune klassiske

Få en brillepakke tilpasset dine behov

Vi ønsker at skabe den mest unikke oplevelse til et konstant godt syn – til de skarpeste priser på markedet. Hos CrossEyes sikrer vi, at du altid kan se klart og tydeligt, så du har en følelse af et konstant godt syn. Lige nu får du en gratis solbrille med styrke*, når du køber en livsstilspakke med min. 2 par briller.

En livsstilspakke er en brillepakke, hvor du selv vælger, hvor mange briller, du ønsker i pakken. Brillerne kan du få skræddersyet præcis efter dine behov, så du får dækket alle dine synsbehov – og helt uden at du skal gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet.

Du får 2 enkeltstyrkebriller + en gratis solbrille med styrke fra kun 80 DKK om måneden og 2 par flerstyrkebriller + en gratis solbrille med styrke fra 230 DKK om måneden med CrossEyesFree livsstilspakker.

Vi anbefaler, at du får tjekket dine øjne hvert år. Så er du sikker på, at du altid har den bedste løsning til dine øjne og din livsstil.

godt syn crosseyes briller

Hvorfor vælge en CrossEyes livsstilspakke?

Med en livsstilspakke får du mulighed for at opnå et konstant godt syn hele dagen. Pakken med briller/linser bliver tilpasset dine behov, så du altid har de rette løsninger til hverdag, job, sport, hobby eller fritid. Ekstra fordele ved vores livsstilspakker er:

  • Del betalingen op over 30 måneder – fra 80 DKK om måneden for to par enkeltstyrkebriller
  • Jo flere produkter i din pakke, des større besparelse
  • Gratis synsprøve året rundt
  • Fri service året rundt
  • Valgfrit stel
  • Letvægtsglas, bredt læsefelt, korrektion for bygningsfejl, anti-refleksbehandling og hærdning
  • Mulighed for styrkegaranti, forsikring og fleksibel linsebrug

Solbrillesæsonen er startet

Solen skinner og det er tid til at finde solbrillerne frem. Solbrillerne beskytter dine øjne mod solens skadelige UV-stråler, så du undgår skader på øjnene. Vi har et stort udvalg af lækre solbriller fra danske MessyWeekend. Husk at alle vores briller kan laves til solbriller.

*Tilbuddet gælder ved køb af en CrossEyesFree-livsstilspakke på min. 2 par briller med styrke til min. 80 DKK pr. md. eller 2.400 DKK. Solbrillen er med solglas og styrke og har en værdi af min. 1.495 DKK og maks. 4.495 DKK. Opgraderinger af glasset kan tilkøbes. Gælder til og med 30/06-2021. Kan ikke kombineres med andre kampagner eller firmabrilleløsninger.

**Priserne tager udgangspunkt i, at din styrke er under 2. Priserne er gældende ved 30 mdr. løbetid. Løbetiden kan, hvis det ønskes, nedsættes ved samtidig tilsvarende forøgelse i fast månedlig ydelse. Aftalen er 100% rente- og gebyrfri. Forudsat betaling via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Betalingsordningen udbydes i samarbejde med BasisBank, som kræver kreditgodkendelse.