Lige nu har vi 2 for 1, hvor du får en gratis brille eller solbrille med i dine styrker, når du vælger en brille med Premium+ eller Exclusive-glas*.

Enkeltstyrkebriller
Bruger du briller med enkeltstyrke, dvs. den samme styrke i hele glasset, får du 2for1, når du vælger Premium+ eller Exclusive-glas, der er tyndere, lettere og giver en rigtig god komfort i hverdagen.

Priseksempel: En enkeltstyrkebrille med Exclusive glas med alt inkluderet får du til kun 3.495 DKK eller for 116 DKK pr/md.**
– og samtidig får du en GRATIS brille eller solbrille med i dine styrker (normalpris for 2 enkeltstyrkebriller med Exclusive-glas er 6.990 DKK).

Flerstyrkebriller
Bruger du briller med flerstyrke, dvs. to forskellige styrker i samme glas, får du også 2for1, når du vælger Premium+ eller Exclusive-glas, der er 100% skræddersyede efter dine styrker og baseret på den nyeste glasteknologi.

Priseksempel: En flerstyrkebrille med Exclusive glas med alt inkluderet koster 8.995 DKK eller 299 DKK pr/md.**
– og du får en GRATIS brille eller solbrille med i dine styrker (normalpris for 2 flerstyrkebriller med Exclusive-glas er 17.990 DKK).

Du har altid frit valg mellem alle stel til samme pris, når du skal have briller hos os. Du kan vælge præcis den brille, du bedst kan lide, uden at skulle bekymre dig om kollektion eller materiale. Bliv inspireret i vores brillegalleri her – men vent ikke for længe, hvis du har udset dig en favorit. Hvert stel findes nemlig kun i et begrænset antal, og når det er udsolgt, kommer det ikke tilbage på lager igen.

2
1

Tilpas din brille med tilvalg

Du har altid mulighed for at vælge et eller flere tilvalg på dine briller, hvis du ønsker dem endnu bedre tilpasset dig og dine behov. Din optiker kan rådgive dig omkring hvilke tilvalg, der passer bedst til dig. Du finder alle vores glas her.

Du kan fx vælge:

😎 Polariseret glas til din solbrille. Polariseret glas forbedrer kontraster, giver 100% UV-beskyttelse, reducerer øjentræthed og fjerner spejlinger og reflekser fra skinnende overflader.

🌟 Luksus beskyttelse til din hverdagsbrille. Med vores luksus overfladebehandling får du den bedste beskyttelse af dine briller. Overfladebehandlingen er vandafvisende, ridsefast, antistatisk, har 100% UV400-filter, sikrer den største lysgennemtrængelighed og har færrest reflekser og genspejlinger.

💻 Skærmbeskyttelse til din læse/skærmbrille. Skærmbeskyttelse reducerer det skadelige blå lys fra digitale skærme, samtidig med at den beskytter mod solens UV-stråler, så du får maksimal beskyttelse af dine øjne.

*Tilbuddet gælder alle vores briller og solbriller med Exclusive-glas. Køb en brille med Exclusive-glas og få en brille eller solbrille med gratis. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Gælder i perioden til og med 08.11.2023. Tilvalg kan tilkøbes til både brille 1 og 2.

**Priseksemplet er beregnet ud fra 30 måneders løbetid. For at kunne vælge denne betalingsløsning, skal du kreditvurderes af Nordea Finance. Finansieringsaftalen har som udgangspunkt en løbetid på 30 mdr. Du kan vælge en løbetid på 3, 6, 10, 20 eller 30 måneder. Aftalen er 100% rente- og gebyrfri. Den faste debitorrente er 0,0%, ÅOP 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Finansieringen forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Tilbydes i samarbejde med Nordea Finance Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup. Læs mere om delbetaling her.