Få en gratis brille, når du køber min. 2 par briller

2+1 – køb 2 par briller og få en ekstra med gratis

Det skal være nemt for dig, at få opfyldt alle dine synsbehov. Derfor giver vi dig lige nu en ekstra brille med gratis, når du køber min. 2 par briller*. Du vælger selv, om du ønsker en enkeltstyrke-, flerstyrke, skærm- eller solbrille med som din ekstra brille.

Køb sammen og spar

Er I flere i familien, der bruger briller, kan I købe sammen og opnå flere fordele og besparelser. I får en ekstra brille med gratis for hver 2 par briller, I køber. Køber I fx 4 par briller, får I 2 par ekstra briller med. Køber I 6 par briller, får I 3 par ekstra briller med. Derudover får I alle fordelene som CrossEyes+ kunder – læs mere her eller længere nede på siden.

Bliv inspireret

Vi har udvalgt et lille udpluk af vores favoritter herunder, der måske kan inspirere dig til dine nye briller. Husk, at du får frit valg mellem alle stel inkluderet i prisen på dine briller. Læs mere om vores priser her.

Bliv inspireret

Vi har udvalgt et lille udpluk af vores favoritter herunder, der måske kan inspirere dig til dine nye briller. Husk, at du får frit valg mellem alle stel inkluderet i prisen på dine briller. Læs mere om vores priser her.

Få alle fordelene som CrossEyes+ kunde

Køber du mere end ét par briller hos os, bliver du automatisk CrossEyes+ kunde. Som CrossEyes+ kunde får du en lang række fordele og gode besparelser – og så har du mulighed for helt selv at sammensætte de løsninger, der passer bedst til dine synsbehov. Book tid til en gratis synsprøve her.

Alle dine synsbehov samlet i ét

Vi ønsker at hjælpe dig til et konstant godt syn – og det bliver nemmere, hvis du kan samle alle dine synsbehov under ét. Hvad enten du har brug for en skærmbrille, en læsebrille og kontaktlinser til fritiden, om du ønsker et par hverdagsbriller og et par kørebriller  – eller noget helt tredje, så kan du frit vælge de løsninger, der passer bedst til dig og din livsstil. Vi samler det hele for dig, og som CrossEyes+ kunde får du fordelagtige priser, når du vælger flere løsninger hos os.

*Tilbuddet inkluderer: Køb 2 par briller og få 1 ekstra brille med gratis. Vælg mellem en enkeltstyrke-, flerstyrke, skærm- eller solbrille i dine styrker. Du får den billigste brille med gratis. Opgraderinger kan tilkøbes. Kampagnen gælder fra d. 06/09-21.

Køb sammen og spar – tilbuddet kan deles med familien, hvis I køber min. 2 par briller hver. I får en gratis brille med for hver 2 par briller, I køber. Køber I fx 4 par briller, får I 2 par briller med gratis. Køber I 6 par briller, får I 3 par briller med gratis, etc.