2 for 1 på alle briller

briller acetat crosseyes tilbud

Få en brille med gratis, når du vælger Premium+ eller Exclusive*

Vi fejrer det nye år og vores nye prisvæg med et godt tilbud til dig. Du får nemlig en brille i dine styrker med gratis, når du vælger vores Premium+ eller Exclusive-briller. Lad 2023 være året, hvor du altid har et skarpt og klart syn – fordi dine øjne fortjener det.

Hvorfor vælge Premium+ eller Exclusive?

🏃 Med Premium+ får du et tyndere og lettere glas, der giver dig en større fleksibilitet og komfort i hverdagen. Enkeltstyrke Premium+ koster 1.995 DKK eller 67 pr./md.**

🌟 Bruger du briller med glidende overgang, er der en hurtigere tilvænningstid på flerstyrkebrillen med Premium+. Flerstyrke Premium+ koster 5.995 DKK eller 200 pr./md.

📱 Enkeltstyrke Exclusive er den optimale løsning til dig, der ofte bruger din mobil eller andre skærme i din hverdag. Glasset hjælper dine øjne til at slappe mere af, så de ikke bliver overanstrengte. Enkeltstyrke Exclusive koster 2.995 DKK eller 100 pr./md.

🧘‍♂️ Flerstyrke Exclusive er den ultimative flerstyrkebrille til dig, der ønsker det bedste. Exclusive-glasset er baseret på den nyeste glasteknologi og 100% tilpasset til dit syn. Flerstyrke Exclusive koster 7.995 DKK eller 267 pr./md.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Vores autoriserede optikere vejleder dig i, hvilken type glas, der vil passe bedst til dig og dine synsbehov. Book tid til en gratis synstest, så hjælper personalet med at besvare alle dine spørgsmål.

Frit valg mellem alle stel

Uanset hvilken type glas, du vælger, får du altid frit valg mellem alle stel i butikken inkluderet i den samlede pris på dine briller. Det betyder, at du frit kan vælge mellem ALLE stel i hele butikken – til samme pris. Du kan derfor vælge præcis det stel, du bedst kan lide, og som passer til dig og din stil.

Mange af vores stel er fra Limited-kollektionen, og kommer kun hjem i et begrænset antal. Har du udset dig et stel fra Limited-kollektionen, skal du ikke vente for længe med at beslutte dig, for de bliver hurtigt udsolgte. Vi får dog nye kollektioner hjem hver måned, så du har altid nyt at vælge imellem, når du besøger butikken.

*Tilbuddet er gældende på alle vores Premium+ og Exclusive-produkter. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Gælder i perioden 11.01.2023 til og med 06.03.2023.

**Priseksemplet er beregnet ud fra 30 måneders løbetid. For at kunne vælge denne betalingsløsning, skal du kreditvurderes af Nordea Finans. Finansieringsaftalen har som udgangspunkt en løbetid på 30 mdr. Du kan vælge en løbetid på 3, 6, 10, 20 eller 30 måneder. Aftalen er 100% rente- og gebyrfri. Den faste debitorrente er 0,0%, ÅOP 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Finansieringen forudsætter kreditgodkendelse og betaling via Betalingsservice. Tilbydes i samarbejde med Nordea Finans Danmark A/S, Helgeshøj Allé 33, 2630 Tåstrup.