2 for 1: Få en brille med gratis

brille solbrille crosseyes 2 for 1 gratis brille solbrille

2 for 1 på alle briller i butikken

Er dit syn klar til en ny sæson? Få tjekket dit syn helt gratis hos vores autoriserede optikere – du kan booke tid til en gratis synsprøve her. Viser synstesten, at du vil have gavn af nye briller, får du lige nu 2 for 1 hos os, hvor du får en ekstra brille med gratis, når du vælger at opgradere brillen med et af vores tilkøb*.

Forkæl dine øjne med et tilkøb

Dine øjne fortjener det bedste, og derfor kan du altid opgradere din brille med et af vores tilkøb. På den måde får du en brille der er skræddersyet præcis til dine behov, hvad enten du har brug for opgraderede glas eller overfladebehandlinger. Du kan fx vælge:

👓 Premium+ glas til dig som ønsker den bedste flerstyrkeløsning (+ 1.000 DKK)

⛅️ Farveskiftende glas til dig som ønsker en brille og solbrille i én løsning (+ 1.000 DKK)

💻 Skærmbeskyttelse der blokerer for de mest skadelige blå stråler fra skærm, tablet og smartphone (+ 500 DKK)

Du kan også prøve vores prisberegner her, hvor du kan se præcis hvad din brille kommer til at koste.

Frit valg mellem alle stel

Hos CrossEyes får du frit valg mellem alle stel – og vi mener ALLE stel i butikken. Langt de fleste af vores stel kan desuden laves til solbrillerne, så du har altid mulighed for at finde præcis det stel, der passer bedst til dig og din stil. Du kan se vores forskellige brillekollektioner her, og eller hjælper vores personale dig gerne med at guide og rådgive dig omkring stel.

En gang om måneden får vi nye brillekollektioner hjem, da vi kun har få styk af hvert stel. Du kan derfor finde en helt unik brille hos os, som ikke kan købes andre steder. Men vent ikke for længe, for vores Limited-stel bliver hurtigt udsolgt.

*Tilbuddet inkluderer: Køb en brille med et tilkøb på min. 500 DKK og få en brille med gratis i dine styrker. Opgraderinger til brille nr. 2 kan tilkøbes. Tilbuddet er personligt og kan ikke deles med andre. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller firmabriller. Gælder fra 11.10.2022.