Hvad koster mine briller?

Hos CrossEyes ønsker vi at gøre din oplevelse og vej til et klart syn så let som mulig: Det skal være nemt at købe nye briller. Det er en del af vores formål, at vi har et gennemsigtigt koncept, med priser der er til at gennemskue – og stole på.

Vi har derfor udviklet en prisberegner, så du kan se prisen på dine briller, før du køber. Du kan vælge at få sendt tilbuddet til din mail, som du kan vise i butikken, når du skal ind og vælge nye briller.

Er du i tvivl om din styrke eller om du har brug for tilkøb? Book tid til et gratis synstjek her, så hjælper vores autoriserede optikere dig med at finde den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Prøv vores prisberegner her

Beregn selv prisen på dine briller. Du kan klikke lige her eller på billedet herunder, så kommer du direkte til vores prisberegner.

Frit valg mellem alle stel

Når du køber briller hos os, får du altid: synsprøve, valgfrit stel, letvægtsglas fra Europas største glasfabrik, bredt læsefelt, hærdning, anti-refleks samt korrektion for bygningsfejl inkluderet i den samlede pris på dine briller.

Du kan frit vælge mellem alle stel fra alle kollektioner, når du skal finde briller – uanset om du er til et let og enkelt metalstel eller en markeret og farverig acetatbrille.