Marketing- og kommunikationspraktikant til vores hovedkontor

crosseyes timelønnet salgsassistent job aarhus frederiksgade

Vi søger lige nu en stærk holdspiller til vores marketingafdeling til hovedkontoret i Aarhus.
Er du studerende på en videregående uddannelse og har praktik som en del af dit uddannelsesforløb? Brænder du for kommunikation, markedsføring, den gode kundeoplevelse og er du nysgerrig på at lære mere? Så er det dig, vi mangler i vores team til august 2020.

Som kommunikations- og marketingpraktikant skal du være skarp til at formidle budskaber. Du skal være omstillingsparat, nysgerrig og klar på at bidrage med gode ideer. Dine arbejdsopgaver vil veksle, men vi forsøger at tilpasse opgaverne i forhold til dine ønsker og kompetencer.

Mulighed for at sætte dit præg
Hos os vil du få rig mulighed for at være kreativ både fagligt og sprogligt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Tekstforfatning til alle vores platforme
  • Udformning af nyhedsbreve med både tekster og billeder (MailChimp)
  • Opdatering og vedligeholdelse af vores webside (WordPress)
  • Produktion af spændende indhold til alle vores platforme. Indholdet vil være i form af billeder og evt. video, hvis du har mod på dette
  • Ansvarlig for dagligt at pakke ordrer til vores butikker + ad hoc opgaver

Vi forventer, at du er klar på at tage ejerskab og er god til at strukturere dine opgaver, da vi til tider arbejder med korte deadlines. Det er samtidig et stort plus, hvis du har kendskab til WordPress, MailChimp samt Adobe Creative Cloud-pakken, herunder især InDesign, Photoshop og/eller Premiere Pro.

Hvad tilbyder vi
Vi stræber altid efter at yde den bedst mulige service over for vores kunder og butikker. Du vil blive en del af et lille, dedikeret team, der løber stærkt, når det kræves – men vi har det sjovt i hverdagen og hjælper altid hinanden for at nå i mål. Vi holder også gerne sociale arrangementer sammen på kontoret.

Vi går ind for åben dialog, og sammen aftaler vi nærmere omkring dit praktikforløb og dine opgaver. Vi forestiller os, at du er i praktik hos os i min. 4 måneder. Stillingen er ulønnet, men der vil blive stillet en computer til rådighed. Du får naturligvis en grundig oplæring i alt, når du starter. Opstart: august/september 2020.

Send os en motiveret ansøgning og evt. dit CV til info@crosseyes.dk. Husk at skrive ”Ansøgning praktikant efterår” i emnefeltet. Opstart er hurtigst muligt efter aftale. Læs mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.