CrossEyes Silkeborg søger optiker på 30-37 timer

For enden af Tværgade, midt i smørhullet mellem Yerst Glas og caféen HumleChok, ligger CrossEyes Silkeborg. Butikken har ligget i Tværgade i tæt på 10 år, og har en meget loyal kundegruppe, der kender og elsker vores briller og koncept.

Hverdagen hos CrossEyes

Din fornemmeste opgave hos CrossEyes er at skabe gode kunderelationer i samarbejde med resten af teamet. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre kundetilfredsheden og bygge videre på de relationer, vi allerede har. Vores kunder er meget tilfredse og anbefaler os i høj grad til deres netværk, og det skal du hjælpe med at videreføre.

I praksis kommer du til at arbejde med kvalitetsglas fra en af Europas største glasproducenter. Vores stel er af eget mærke og føres kun i CrossEyes’ butikker. Priserne er faste, lave og med alt inkluderet, så kunden ved altid, hvad de skal betale på forhånd.

Hos CrossEyes Silkeborg kommer du til at indgå i et mindre team, hvor der er stort fokus på sammenholdet. Vores vigtigste opgave er at sikre kunderne et konstant godt syn, og vi leder efter den rette person, der har lyst til at være med på den rejse.

Vi tilbyder

 • Fast timeantal på mellem 30 og 37 timer ugentligt, afhængig af dine ønsker.
 • En konkurrencedygtig lønpakke med pension og branchens bedste sundhedsforsikring.
 • Rabatter for medarbejdere samt familie.
 • Et uformelt arbejdsmiljø hvor der er plads til at blive hørt.
 • En flad organisationsstruktur hvor alle idéer og inputs er velkomne.
 • Solid opbakning fra vores hovedkontor vedr. produkter, IT, salg og drift.

Din profil

 • Du er optikeruddannet med kontaktlinseautorisation og har erfaring fra en lignende stilling. Erfaring og et godt kendskab til branchen er en fordel.
 • Du sætter en ære i at komme grundigt omkring kundens synsbehov. Vi afsætter altid 30 minutter til en synsprøve, så du har god tid til at behovsafdække.
 • Du er udadvendt, positiv og god til at kommunikere med mange forskellige mennesker.
 • Du er forandringsparat, da der ikke er langt fra tanke til handling.
 • Du kan både arbejde selvstændigt og indgå som en del af et team. Hos CrossEyes løfter vi opgaverne i flok, og vi hjælper hinanden, hvor vi kan.
Brillestel hos CrossEyes
CrossEyes Silkeborg

En virksomhed med fart på

“Fra ledelsens side har vi et ønske om at involvere og inddrage butikken og medarbejdere lokalt, da vi mener, det fremmer arbejdsglæde og engagement. Du kan blandt andet sammen med dit team have stor indflydelse på stelsortimentet i butikken, lokale events, gode idéer og tiltag som kan anvendes både lokalt og på kædeplan.

Vi har en høj grad af omstillingsparathed og hurtig eksekvering på opgaver og kampagner, samt stærk sparring på tværs i organisationen. Den flade struktur bringer medarbejderne tæt sammen, uanset om man er i butik eller på hovedkontoret. Vi arbejder som ét stort team. Hos CrossEyes vil du få mulighed for at blive direkte involveret i diverse processer og udviklingen af din lokale butik, og vi kridter banen op sammen med dig.”

– Tommy Nygaard, COO

Er du vores nye optiker?

Send os en mail med ansøgning, CV og evt. anbefalinger til info@crosseyes.dk. Husk at skrive ”Ansøgning optiker Silkeborg” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Retail Manager Ellen Eriksen på tlf. 3051 6353.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.