Salgsassistent i CrossEyes Frederiksberg, Emilie Bøgelund

Hvordan er CrossEyes som arbejdsplads?

“CrossEyes som arbejdsplads er et dejligt sted at være. Der er rum og plads til hinandens forskelligheder. Skønne kollegaer, både i butikkerne og på hovedkontoret. Er man i tvivl om noget, så er kollegaer og ledere ikke mere end et opkald væk. Jeg elsker, at CrossEyes er ’uformel’ på den måde.

Jeg søgte oprindeligt jobbet hos CrossEyes som hjælpepige i Silkeborg, da jeg manglede et studiejob ved siden af mit tidligere studie som finansøkonom. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at jeg ikke skulle være ejendomsmægler – men optiker i stedet. Jeg valgte derfor at flytte til København, hvor jeg bor nu, for at læse optometri på Erhvervsakademiet. Og heldigvis fik jeg mulighed for at beholde mit job hos CrossEyes, nu bare i butikken på Frederiksberg.

Det bedste ved at arbejde hos CrossEyes er, at jeg føler, at jeg gør en forskel for andre hver dag. Og at to dage aldrig er ens.”

salgsassistent emilie bøgelund crosseyes frederiksberg

Hvordan ser en god arbejdsdag ud?

“En god arbejdsdag er, når der er fyldt kalender og masser af skønne kunder i butikken. Min plads er ‘på gulvet’, hvor jeg hjælper kunderne med at finde stel og rådgiver og vejleder dem, hvis de er i tvivl om noget. Jeg udleverer og retter briller til, reparerer briller, monterer glas og andet værkstedsarbejde. Derudover er jeg selvfølgelig med til at holde butikken pæn, ren og ryddelig. Men nok noget af det vigtigste – så bidrager jeg med godt humør, smil og grin, som mine kollegaer virkelig værdsætter.”

Hvordan gør du en forskel med dit arbejde?

“Jeg hjælper med at få folk til at se godt – men også at se godt ud. Jeg yder den bedst mulige service, så kunderne føler sig godt tilpas, trygge og glade, når de besøger butikken. Noget af det, der gør mig glad og ‘høj’, er når kunderne takker for en dejlig oplevelse hos mine kollegaer og jeg.”