Opgrader din brille gratis

crosseyes blomster briller tilkøb 0 kr. hele februar

Tilkøb koster i denne måned 0 kr. 

Lige nu har du mulighed for gratis at opgradere med en lækker overfladebehandling, når du køber nye briller*. Skræddersy din brille efter præcis dine behov med et af vores mange tilkøb, som i denne måned koster 0 kr. Læs mere om de forskellige overfladebehandlinger herunder.

Altid gratis synsprøve

Hvornår har du sidst fået tjekket dine øjne? Måske er det tid til at kigge forbi din nærmeste butik til en gratis synsprøve. Vores autoriserede optikere står klar til at foretage et grundigt tjek af dine øjne, så du kan se helt skarpt igen.

Hvorfor skal jeg opgradere min brille? 

Vælg et af vores mange tilkøb, hvis du ønsker at få skræddersyet din brille, så den passer perfekt til dine behov. Du kan fx vælge farveskiftende glas, hvis du er træt af ofte at skulle skifte mellem briller og solbriller. Du kan også vælge at opgradere din brille med vores ultimative overfladebehandling Night Drive Boost, der blandt andet hjælper dig til at se bedre, når du kører bil i mørke. Læs mere om et udvalg af vores tilkøb herunder, eller find alle tilkøb her.

crosseyes nordic rimless brille sort baggrund

Køreglas – til dig som ønsker at se skarpere under kørsel dag og nat

Vælg Night Drive Boost til dine glas, hvis du ønsker en overfladebehandling, der kan lidt af det hele. Night Drive Boost er særligt god til dig, som ønsker at se skarpere, når du kører bil – både i dagslys og i mørke. Overfladebehandlingen øger kontrasterne, beskytter mod blændinger og så har den en glat overflade, der er nem at rengøre og svær at ridse.

ung mand med briller crosseyes original

Studieglas – til dig som studerer eller læser meget

Vores studieglas er til dig, der er studerende eller læser meget. Studieglasset hedder Pulseo, og fungerer ved at have en lille plusstyrke i bunden af glasset. Den lille plusstyrke hjælper øjet til bedre at slappe af, så du kan koncentrere dig i længere tid uden at opleve gener som hovedpine, tørre øjne og nakkesmerter.

Du kan vælge at kombinere studieglasset med skærmbeskyttelse, der beskytter mod blåt lys fra fx computerskærme, tablet og smartphone. Skærmbeskyttelsen er til dig, der tilbringer mange timer foran en digital skærm hver dag. Skærmbeskyttelsen kan også vælges uden studieglas.

crosseyes solbrille bambus

Polariserede glas – til dig som ønsker den bedste solbrilleløsning

Solbriller med polariserede glas er til dig, der ønsker den absolut bedste synsoplevelse, når solen skinner. Polariseret glas – også kaldet polaroid – fjerner refleksioner og genskin der kan blænde, så dine øjne slapper mere af. Glassene er især gode om sommeren, hvor solen står højt på himlen, men kan også sagtens bruges om vinteren. Især hvis du står meget på ski eller ofte er ved vandet, kan polariserede solbriller hjælpe dig til et mere behageligt syn.

*Tilbuddet inkluderer: Gælder alle brillekøb på min. 1.495 DKK fra d. 1/2-2020 til og med d. 29/2-2020. Kan ikke kombineres med andre kampagner, SÆSON eller firmabrilleløsninger. Gælder ikke tilkøbene index 1.67 og 1.74. Tilkøbene har en værdi på op til 1.500 DKK.