Spar op til 50%

crosseyes januarudsalg spar op til 50 procent på briller

Køb 1 brille og spar 25% – køb 2 briller og spar 50%

Gå 2020 i møde med et skarpt syn og flotte briller. Lige nu får du 25% når du køber 1 par briller og hele 50% når du køber 2 par*. Du vælger selv frit mellem alle vores stel, uanset hvilken kollektion, stellet er fra – prisen på stellet er nemlig inkluderet i den samlede pris på dine briller.

Hvornår har du sidst fået tjekket dit syn?

Er du træt af at skulle knibe øjnene sammen for at se underteksterne på fjernsynet? Er armene ikke længere lange nok til at du kan læse avisen? Eller synes du bare, at alting er blevet lidt sløret? Så er det måske tid til at kigge forbi din nærmeste butik til en gratis synsprøve. Vores autoriserede optikere står klar til at foretage et grundigt tjek af dine øjne, så du kan se skarpt i hele 2020.

Brillemoden i 2020

Hvad kommer til at hitte i det nye år? Vi har samlet nogle af de mest populære brilletrends for år 2020 – bliv inspireret til dit næste brillekøb herunder. Du kan også finde alle vores brillekollektioner her.

Alle vores priser er med alt inkluderet: Synsprøve, valgfrit stel, letvægtsglas, bredt læsefelt, hærdning, anti-refleksbehandling samt bygningsfejl. Du kan finde en liste over vores priser her.

crosseyes rusk 70'er briller retro stil metal stel
crosseyes rusk 70'er briller retro stil metal stel

1970’erne er tilbage. De minimalistiske og lette briller i metal giver et simpelt udtryk til dig, der ikke ønsker at din brille skal larme for meget. Stellene kommer i en række tidløse farver som guld, sølv, gunmetal og navyblå. Vælg en rund brille for et klassisk look, der aldrig går af mode, eller prøv aviator-modellen, der er inspireret af 70’erne og 80’ernes brilledesigns.

crosseyes sorte briller markerede herre oversize maskuline
crosseyes sorte briller markerede herre oversize maskuline

Sæt ekstra fokus på din brille med en markeret brille i sort acetat. Det oversize look med maskuline stel i blank sort er til dig, der ikke er bange for at skille dig lidt ud med en mere herreinspireret stil.

crosseyes original acetat briller transparent gul
crosseyes original acetat briller transparent gul

Acetatstellene fra vores Original-kollektion passer til langt de fleste lejligheder. En brille i acetat går aldrig af mode, især ikke hvis du vælger en mere neutral farve som transparent. Du kan dog også gå efter en mere vovet farve som børstet gul, hvis du ønsker en brille med lidt mere farve. Pastelfarver bliver et af de helt store hits dette forår, så kig gerne efter fersken eller gullige toner, hvis du ønsker at matche dine briller med tidens trends.

crosseyes light spring hinge lette komfortable briller skildpadde blå stel
crosseyes light spring hinge lette komfortable briller skildpadde blå stel

Det er ikke længere umoderne at gå efter komforten – hverken når det gælder tøj eller briller. Hvis du vælger en brille fra vores Light-kollektion, får du en ultra-let brille med bøjelige stænger, der gør den mere holdbar. Brillen er behagelig at have på og passer til det meste – en god hverdagsbrille til dig, der ønsker noget simpelt, let og holdbart.

*Tilbuddet inkluderer: Gælder alle brillekøb på min. 1.495 DKK. Kan ikke kombineres med andre kampagner, SÆSON eller firmabrilleløsninger. 50% gælder ved køb af to par briller til samme kunde. Gælder til og med 31.01.2020.