Køb briller i december og få en gratis solbrille med

jul gave briller køb nu original

Gælder ved alle køb af briller med styrke. Solbrillen har en værdi af 795 kr. 

Hos CrossEyes elsker vi julen og vores skønne kunder, og derfor vil vi gerne forkæle dig lidt i december. Hele måneden får du en gratis solbrille med fra vores ready-to-wear kollektion, når du køber nye briller med styrke. Find din nærmeste butik her, og book tid til en gratis synsprøve allerede nu.

Kampagnen gælder i perioden 29.11.2018-31.12.2018 så længe lager haves. Vær opmærksom på, at udvalget af solbriller kan variere fra butik til butik, og nogle modeller kan være udsolgte.

jul briller grøn gran se alle brillestel
jul find butik crosseyes

Julen varer lige til påske – køb briller nu og betal først til maj. 

Kører december på et stramt budget? Med CrossEyesFree delbetaling kan du dele betalingen på dit brillekøb op – helt uden renter og gebyrer. Køber du dine briller i december, behøver du ikke betale af før til maj. Læs mere om CrossEyesFree her. Finansieringen udbydes i samarbejde med Express Bank.

Betingelser: Køb nu og betal først om 4 måneder. Derefter rente- og gebyrfrit i 10 måneder. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Vær opmærksom på, at rente- og gebyrfrihed forudsætter at lånet ikke opsiges som følge af låntagers misligholdelse. Kampagnen gælder fra 23.11.18 til og med 23.12.18.

Book gratis synsprøve her