CrossEyes Viborg søger salgsassistent

Placeret et stenkast fra Hjultorvet, på den hyggelige Sct. Mathias Gade, ligger CrossEyes Viborg. Butikken ligger på en attraktiv placering med megen trafik fra passagen, og de mange vinduer sørger for at lukke lyset ind hele dagen. Butikken er indrettet med moderne skandinavisk interiør, og det er nemt for kunderne at se brillestellene på de lyse træhylder.

Vi leder lige nu efter en dygtig og erfaren salgsassistent til CrossEyes Viborg. Du har en naturlig interesse, samt indgående forståelse for salg og godt købmandskab og forstår vigtigheden i, at hver enkelt kunde får afdækket deres optiske behov.

Du er typen, der bliver motiveret af at hjælpe kunderne til at se smarte ud, samtidig med at kunden får de rette løsninger til alle deres daglige synsbehov. Der er ingen krav til indgående viden om optik, når du starter. Det skal vi nok hjælpe dig med. Du skal til gengæld være nysgerrig og have lysten til at lære nyt. Du kan lide at inddrage dig i dele af lokalmiljøet i og omkring butikken, herunder Open by Nights, lokale events, modeshows og lignende arrangementer. Du skal have en naturlig interesse for salg og du drives af, at nå butikken mål gennem en sublim og unik oplevelse for hver enkelt kunde som træder ind af døren.

Hvem er du?

  • Du medbringer solid erfaring fra Retail og du må gerne drømme om at blive, eller du har måske tidligere været butikschef eller haft andet ledelses-ansvar i forretnings regi. Dette er dog ikke et krav. Stillingen som salgsassistent kan dermed udvikles i ledelses retning for den rette person.
  • Du har et højt drive, er konkurrenceminded og ved, hvad der er godt købmandskab. Du skal have en god forståelse for den kommercielle del af butikken.
  • Du er nysgerrig, udadvendt og klar på at udvikle dig selv og butikken sammen med teamet. Du brænder for at gå forrest i salget og samtidig yde sublim kundeservice – du kender vigtigheden af, at skabe tillid og udvise empati til og for kunderne, så de får en god oplevelse i butikken, hver gang.
  • Du er nærværende og ønsker at blive ekspert i vores produkter, så du kan gå i dybden med dem og rådgive kunderne bedst muligt i forhold til deres individuelle behov, således kunden går fra butikken med en oplevelse af at blive vejledt til de rette løsninger.
  • Du er struktureret, disciplineret og har et godt overblik og evner at holde flere bolde i luften, hvilket bl.a. kommer til udtryk, når du skal veksle mellem flere kunder og opgaver af gangen i de travle perioder.
  • Du trives med KPI-opfølgning og budgetplanlægning.
  • Det er et plus, hvis du er lokal forankret og har et godt netværk i området.
  • Vi forestiller os at dit ugentlige timeantal ligger mellem 30-37 timer afhængig af rolles omfang og dine ønsker.
image00016
image00010-11

En virksomhed med fart på

“Fra ledelsens side har vi et ønske om at involvere og inddrage butikken og medarbejdere lokalt, da vi mener, det fremmer arbejdsglæde og engagement. Du kan blandt andet sammen med dit team have stor indflydelse på stelsortimentet i butikken, lokale events, gode idéer og tiltag som kan anvendes både lokalt og på kædeplan.

Vi har en høj grad af omstillingsparathed og hurtig eksekvering på opgaver og kampagner, samt stærk sparring på tværs i organisationen. Den flade struktur bringer medarbejderne tæt sammen, uanset om man er i butik eller på hovedkontoret. Vi arbejder som ét stort team. Hos CrossEyes vil du få mulighed for at blive direkte involveret i diverse processer og udviklingen af din lokale butik, og vi kridter banen op sammen med dig.”

– Tommy Nygaard, COO

 

Hvem er vi?

CrossEyes er en dansk optikerkæde med butikker i hele landet. Vi har et tæt sammenhold på tværs af butikkerne, og hovedkontoret er altid tæt på og klar til at hjælpe med alt fra produkter og salg til IT, drift og marketing. CrossEyes’ formål er at skabe den mest unikke oplevelse til et konstant godt syn – vi er her for, at kunderne altid kan se godt, da vi mener, at et konstant klart syn bidrager til daglig velvære.

Vi løfter opgaverne i flok, og som virksomhed opfordrer vi til, at du bringer ejerskab, energi og positivitet med dig i alle aspekter af jobbet, så vi sammen kan skabe en arbejdsplads med sammenhold, hjerte og åbenhed.

Send os en mail med ansøgning, CV og evt. anbefalinger til info@crosseyes.dk. Husk at skrive ”Ansøgning salgsassistent Viborg” i emnefeltet.

Vi afholder samtaler løbende. Ansættelse er hurtigst muligt efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Tommy Nygaard på 31332893. Samtaler afholdes i Viborg eller Aarhus.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.