CrossEyes København søger timelønnet salgsassistent

CrossEyes søger timelønnet salgsassistent til København

Bliver du motiveret af at give gode kundeoplevelser? Har du interesse for mode og forstår du, hvad der klæder folk? Og har du salgserfaring? Så er du måske vores nye timelønnede salgsassistent i København.

Vi søger lige nu en timelønnet salgsassistent til at hjælpe i vores butik på Frederiksberg. Vagterne er på 4-10 timer ugentligt, afhængig af travlheden i butikken og efter aftale. I ferieperioder vil der være mulighed for flere timer. Som timelønnet salgsassistent er din vigtigste opgave at rådgive og vejlede vores kunder i forhold til deres behov for briller. Derudover kommer du til at assistere med modtagelse af nye stel, sørge for at butikken ser præsentabel ud, opgørelse af kasse samt at hjælpe til, hvor du kan.

Din profil

  • Du har erfaring fra en lignende stilling, fx fra en tøjbutik.
  • Du er motiveret, engageret og klar på at skabe rammerne for en hyggelig og imødekommende stemning i butikken.
  • Du tager ansvar for dine opgaver og er initiativrig. Du er ikke bange for at opsøge potentielle kunder og skabe nye relationer for at fremme salget i butikken.
  • Du arbejder godt i et team, og du er klar til at yde en ekstra indsats for at alle når i mål.

 

Om os

  • Vi er en dansk optikerkæde med et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til at alle bliver hørt og hvor inputs er velkomne.
  • Vi har en flad organisationsstruktur, og der er ikke langt fra tanke til handling.
  • Vi tilbyder en travl og varieret hverdag i et inspirerende miljø og rabatter for medarbejdere samt familiemedlemmer.
  • Vores hovedkontor er agilt og altid klar til at assistere vedr. produkter, marketing, IT, salg og drift.

 

Lyder det som en stilling for dig?

Så tøv ikke med at sende os din ansøgning, CV og evt. anbefalinger med det samme. Skriv ”Ansøgning timelønnet salgsassistent København” i emnefeltet og send mailen til info@crosseyes.dk. Opstart er hurtigst muligt efter aftale. Vi har ingen ansøgningsfrist, men fjerner jobopslaget når den rette kandidat er fundet.

Du kan læse mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.