CrossEyes Fisketorvet

crosseyes butik din lokale optiker

Fisketorvet Shopping Center
Havneholmen 5
1561 København V

Mandag – søndag:
10.00 – 20.00

Booking kalender

Vær opmærksom på, at vi kun tilbyder almindelige synsprøver hos CrossEyes Fisketorvet. Ønsker du at få foretaget en kontaktlinsekontrol, skal du booke en tid i en af vores andre butikker.

Book synsprøve hos autoriseret optiker

crosseyes butik find din lokale optiker

I et af Danmarks største shoppingcentre finder du CrossEyes Fisketorvet. På 1. sal, placeret mellem Sport24 og Bog & Idé og lige over for Pilgrim, ligger en verden af briller. Her får du frit valg mellem alle stel, og der kommer nye kollektioner hjem en gang om måneden, så der er lidt til enhver smag og stil.

I den lille butik bliver du mødt af den autoriserede optiker, der foretager en grundig synsprøve, hvorefter salgsassistenten guider dig i forhold til former, farver og de forskellige kollektioner. Sammen hjælper personalet dig med at finde det perfekte stel til dit behov.

Bemærk venligst, at hos CrossEyes Fisketorvet kan du kun booke tid til en almindelig synsprøve. Hvis du ønsker at bestille tid til kontaktlinsekontrol eller kontaktlinseintroduktion, henviser vi til en af vores andre butikker i Københavnsområdet.